Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két napja nem hivott, végevan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két napja nem hivott, végevan?

Figyelt kérdés

Masodszor fekudtem le egy pasival , aki habar egyedulalló , elvalt , megmondta hogy szexet akar , es mielött beadtam vlna a derekam , emlitett hazassagot is , sms ben igy nem értettem hogy viccelt e vagy nem, tudtam hogy nem gondolja komolyan

Lefekudtem vele masodszor es mivel új minden , nem tudtam elelvezni

Csutörtök ejjel törtent meg es azóta nem irt csak aznap ejjel miutan egyutt voltunk sziveket stb

Tegnap este irtam en neki hogy hello es rögtön valaszolt , sziveket

Ennyi volt

2019. jún. 8. 16:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Azt hiszem , hogy az egója miatt kerdezte , hogy ha levettem e magam mar a tinderröl

Es az volt az erzese hogy smst kaptam , szex utan , rögtön felhorkant hogy smst kaptál ? Mint aki feltekeny

Par nappal azelött meg azt mondta , hogy hamarosan nem fogok tudni elni nelkule ( úgy latszik erre vágyik , hogy tömjénezzék)

2019. jún. 8. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Igaza is lett, mert arra vársz, hogy keressen téged, erre gondolsz egyre gyakrabban, tehát nem tudsz élni nélküle. Teljesen egyértelmű, hogy semmi komoly szándéka nincs veled. Vagy fogadd el, hogy csak alkalmanként fog keresni (ha keres), vagy lépj tovább.
2019. jún. 8. 18:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Ah, beteg az ilyen...

Volt egy hasonló. Etetett minden szarral (kapcsolat, ez lesz, az lesz, amaz lesz), ba$ztunk egyet, aztán le se szart. De én nem kerestem, mivel van nálam egy aranyszabály, hogy magamtól SENKIT nem keresek.

("Én akkor se hívlak, ha darabokra hüllők szét" elv...)

Pár héttel később összejöttem a párommal. Az addig "se kép, se hang" pasas rám írt, ne haragudj, hogy nem keresett... Én válasz nélkül hagytam. Erre közli, hogy bunkó vagyok, hogy válaszra sem méltatom. Mondom, mi van, Lacika, bűntudatot van, hogy eszedbe jutottam?

Azt mondja, dehogy van. Hát, mondom akkor gond egy szál se. És letiltottam...😂

2019. jún. 8. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!