Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizni hivott az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizni hivott az egyik tanárom. Most elmenjek? 22L

Figyelt kérdés

Csak 5 év van közöttünk. Szimpatikus nekem, szivem szerint randiznék vele. Egyetemen tanit, és az a helyzet, hogy még kell vizsgázzak nála.

Eddig kétszer hivott egy kávéra, sütire, de visszautasitottam, mert megijedtem.

Olyan megérzésem van, hogy még fog hivni, mivel elég gyakran beszélünk a Facebookon (ő ir nekem).

2019. márc. 30. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz menni, akkor ne menj. Mindenesetre jobb, ha lemented a beszélgetéseket, mert ha tényleg ő zargatott és az elutasítást nem veszi jó néven, akkor még jól jöhet (pl. egy esetleg fegyelmi vizsgálat során).
2019. márc. 30. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem javaslom. gondolj csak bele, mi van ha szétmentek és nem éppen a legbékésebb módon.. nem gondolod, hogy ő ezek után könnyűszerrel bosszút állhat rajtad? ha kiderül, hogy vizsgáztál nála (holott ezt nem lehetne) utólag érvényteleníti fogják a vizsgádat. továbbá ő meg elég könnyen elveszítheti az állását. szerintem egy sima mezei futókaland miatt ami valószínűleg nem lenne életreszoló ne kockáztasd a tanulmányaid sikerességét.
2019. márc. 30. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Képzeljük el, hogy akkora hülyék vagyunk, hogy egy rakat idegent kérdezünk meg, elmenjünk-e egy randira.
2019. márc. 30. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az elsővel értek egyet, kivéve, azt a részt, hogy “ha nem akarsz, ne menj”. Semmi képpen ne menj, ha nagyon akarsz, akkor majd utána, ha már nem lesz órád vele.

Mindenesetre elég felelőtlen egy ember, hogy így akar csajozni. Még ha nincs is köztetek nagy korkülönbség, akkor is alá-fölérendelt a viszonyotok. Ez etikáktlansag a részéről, ki is rughatnák emiatt (és meg is érdemelné, főleg, ha nem te vagy az egyedüli, akinél próbálkozik).

Ha ennél bizalmasabb viszonyba kezdesz vele (azaz randizni fogtok), az összeférhetetlenséget eredményez (fennáll a veszélye a visszaélésnek, kivételezésnek, annak, hogy nem fogja tudni objektíven értekelni a teljesítményedet).

A hatalmával persze így is visszaélhet, hogy kikosarazod, bosszúból. Szóval csak okosan!

2019. márc. 30. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne menj.. szerinted még hány diáklányt hívott el? Ismerem ezt a fajtát, nálunk is tanító egy ilyen, minden félévben más csajt szeditett.
2019. márc. 30. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!