Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni hivott az egyik tanárom. Most elmenjek? 22L
Csak 5 év van közöttünk. Szimpatikus nekem, szivem szerint randiznék vele. Egyetemen tanit, és az a helyzet, hogy még kell vizsgázzak nála.
Eddig kétszer hivott egy kávéra, sütire, de visszautasitottam, mert megijedtem.
Olyan megérzésem van, hogy még fog hivni, mivel elég gyakran beszélünk a Facebookon (ő ir nekem).
Az elsővel értek egyet, kivéve, azt a részt, hogy “ha nem akarsz, ne menj”. Semmi képpen ne menj, ha nagyon akarsz, akkor majd utána, ha már nem lesz órád vele.
Mindenesetre elég felelőtlen egy ember, hogy így akar csajozni. Még ha nincs is köztetek nagy korkülönbség, akkor is alá-fölérendelt a viszonyotok. Ez etikáktlansag a részéről, ki is rughatnák emiatt (és meg is érdemelné, főleg, ha nem te vagy az egyedüli, akinél próbálkozik).
Ha ennél bizalmasabb viszonyba kezdesz vele (azaz randizni fogtok), az összeférhetetlenséget eredményez (fennáll a veszélye a visszaélésnek, kivételezésnek, annak, hogy nem fogja tudni objektíven értekelni a teljesítményedet).
A hatalmával persze így is visszaélhet, hogy kikosarazod, bosszúból. Szóval csak okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!