Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én gondolom kínosnak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom kínosnak ezt a helyzetet? 22l

Figyelt kérdés

Van egy férfi (30), akivel már elég régóta beszélek, szoktunk találkozni, de csak ma került sor az első randira.

Elmentünk ebédelni. Útközben elmentünk a volt barátnője lakása mellett, és mondta, hogy ott lakik a volt barátnője.

Ezután megérkeztünk a vendéglőbe. Nagyon sokat nem beszéltünk, mivel mind a ketten csendes típusúak vagyunk.

Mikor hazahozott, én megköszöntem az ebédet,kicsatoltam a biztonságiövemet és feléfordultam, és megöleltem. Ő az ölelés közben csak az egyik kezét tette rám, lehet, mert nem volt felkészülve. Az ölelés után ránéztem, ő csak előre nézett és mosolygott. Kiszálltam a kocsiból, és hallottam, hogy valaki odament hozzá és kérdezte, hogy "házhozszállítasz, nem vagy a munkában?" (A munkából hiányzott azért, hogy menjünk el enni). Olyan kínosan érzem magam, azért mert megöleltem és nem viszonozta, és azért is mert észrevett valaki.

2019. máj. 31. 14:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem kajafutár, irodában dolgozik. Csak viccelődött az ismerőse
2019. máj. 31. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Tömény dedó.
2019. máj. 31. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!