Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én gondolom kínosnak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom kínosnak ezt a helyzetet? 22l

Figyelt kérdés

Van egy férfi (30), akivel már elég régóta beszélek, szoktunk találkozni, de csak ma került sor az első randira.

Elmentünk ebédelni. Útközben elmentünk a volt barátnője lakása mellett, és mondta, hogy ott lakik a volt barátnője.

Ezután megérkeztünk a vendéglőbe. Nagyon sokat nem beszéltünk, mivel mind a ketten csendes típusúak vagyunk.

Mikor hazahozott, én megköszöntem az ebédet,kicsatoltam a biztonságiövemet és feléfordultam, és megöleltem. Ő az ölelés közben csak az egyik kezét tette rám, lehet, mert nem volt felkészülve. Az ölelés után ránéztem, ő csak előre nézett és mosolygott. Kiszálltam a kocsiból, és hallottam, hogy valaki odament hozzá és kérdezte, hogy "házhozszállítasz, nem vagy a munkában?" (A munkából hiányzott azért, hogy menjünk el enni). Olyan kínosan érzem magam, azért mert megöleltem és nem viszonozta, és azért is mert észrevett valaki.

2019. máj. 31. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
lehet, mert tudta, hogy lesz ott ismerős...de nem tudom, minek ölelgetni első randi után, ölelgessen ő, ha akar...
2019. máj. 31. 14:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bénáztok egy kicsit, belefér. Ennél nagyobb gondotok sose legyen.
2019. máj. 31. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha egy olelest kínosnak tartasz akkor te meg bőven gyermek mentalitásuk vagy egy 30-as férfihoz... persze ő ezt le szaaaarja mert lyuk az lyuk...
2019. máj. 31. 14:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy rossz érzés, engem egyszer puszival üdvözöltek, hazára meg adtam a puszit, - és csak kínosan vigyorgott.

Aggódtam, de aztán utána semmi nem volt, mármint írt, hogy jó volt minden, és következőben már rendben voltak a dolgok. Ne parázd túl, ha más jelt nem ad.

2019. máj. 31. 14:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem ezt a házhozszállítós részt?
2019. máj. 31. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az egészet nem értem. Megölelted, amire ő nem számított, majd összefutott egy ismerőssel. Konkrétan mi itt a kérdés?
2019. máj. 31. 15:08
 7/12 lilla64 ***** válasza:
100%

A házhozszálitást én se értem.

Szerintem nem volt felkészülve rá,hogy megöleled.

2019. máj. 31. 15:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
az hogy a munkatársa beszolt neki hogy bezzeg nőket házhoz tud vinni de bejönni dolgozni már nem...
2019. máj. 31. 16:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó tudni, hogy amikor balf asznak gondolom magam az ismerkedésben, akkor kiderül, hogy vannak nálam is nagyobbak benne. Ráadásul 30! Azt a rohadt. Automatikusan felnézek az idősebb férfiakra, mert azt hiszem, hogy ők már biztos többet tudhatnak, tapasztaltabbak nálam az életben, de a valóság elég sokszor kijózanít aztán.

25/F

2019. máj. 31. 17:15
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

"házhozszállítasz"

Kaja futár magyarul , csak éppen a csajt vitte haza és nem a kaját ki !

2019. máj. 31. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!