Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom kínosnak ezt a helyzetet? 22l
Van egy férfi (30), akivel már elég régóta beszélek, szoktunk találkozni, de csak ma került sor az első randira.
Elmentünk ebédelni. Útközben elmentünk a volt barátnője lakása mellett, és mondta, hogy ott lakik a volt barátnője.
Ezután megérkeztünk a vendéglőbe. Nagyon sokat nem beszéltünk, mivel mind a ketten csendes típusúak vagyunk.
Mikor hazahozott, én megköszöntem az ebédet,kicsatoltam a biztonságiövemet és feléfordultam, és megöleltem. Ő az ölelés közben csak az egyik kezét tette rám, lehet, mert nem volt felkészülve. Az ölelés után ránéztem, ő csak előre nézett és mosolygott. Kiszálltam a kocsiból, és hallottam, hogy valaki odament hozzá és kérdezte, hogy "házhozszállítasz, nem vagy a munkában?" (A munkából hiányzott azért, hogy menjünk el enni). Olyan kínosan érzem magam, azért mert megöleltem és nem viszonozta, és azért is mert észrevett valaki.

Tudom, hogy rossz érzés, engem egyszer puszival üdvözöltek, hazára meg adtam a puszit, - és csak kínosan vigyorgott.
Aggódtam, de aztán utána semmi nem volt, mármint írt, hogy jó volt minden, és következőben már rendben voltak a dolgok. Ne parázd túl, ha más jelt nem ad.

A házhozszálitást én se értem.
Szerintem nem volt felkészülve rá,hogy megöleled.

Jó tudni, hogy amikor balf asznak gondolom magam az ismerkedésben, akkor kiderül, hogy vannak nálam is nagyobbak benne. Ráadásul 30! Azt a rohadt. Automatikusan felnézek az idősebb férfiakra, mert azt hiszem, hogy ők már biztos többet tudhatnak, tapasztaltabbak nálam az életben, de a valóság elég sokszor kijózanít aztán.
25/F

"házhozszállítasz"
Kaja futár magyarul , csak éppen a csajt vitte haza és nem a kaját ki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!