Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek arról, ha egy lány 25 évesen majdnem minden hétvégén piálós bulizós programokra jár?

Figyelt kérdés
Nem részegedik úgy le, de azért iszik rendesen, hogy meglegyen a kellő hangulat.
2019. máj. 14. 18:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

kizártnak tartom, hogy valakinek minden hétvégén kedve legyen ehhez, 1-2 húzósabb italozás után hetekig nem tudtam piára nézni, ez már alkoholizmus

komolyra biztos nem kéne

2019. máj. 14. 23:13
 32/35 anonim ***** válasza:
24%
Használnám arra, amire való: Szexre. Felőlem mindenki azt csinál, amit akar, de az ilyen hétvégi bulizós csajok nagyon kiábrándítóak. Jellemzően nagylánynak érzik magukat, miközben úgy viselkednek, mint a tinilányok és visítoznak mindenen össze-vissza. Ismerek ilyen lányokat, párral volt szex, de képtelen vagyok bármelyikükre is úgy tekinteni, mint egy komoly nőre.
2019. máj. 14. 23:28
 33/35 anonim ***** válasza:
0%
Hogy remél vírus gazda . Kitűnő elosztoja a herpesznek , HÍV-nek, HPV-nek, gombáknak stb stb .
2019. máj. 15. 01:22
 34/35 anonim ***** válasza:
36%
Ismerős leányzó is olyan mint te, bár ő pár évvel fiatalabb. Ugyan úgy bulizik, és panaszkodik hogy neki miért csak olyan fiúk jönnek össze amilyenek. Hát igazából gondolom sz.rul is választ, emellé meg ha megtudják, hogy minden hétvégén piál gondolom nem épp nő a legtöbb fiú/férfi szemében. Ő mondjuk összeszedett hitegető, megcsaló, agresszív fickókat és a többi férfit is így könyveli el már lassan, igazából 1 normális nem volt neki, de a bulizós esték megvannak legalább.
2019. máj. 15. 07:51
 35/35 anonim ***** válasza:
48%
# 27 köszi, hogy lealkoholistaztál, nem is vártam mást, csak ilyen lekezelő stílust. Sejtettem, hogy tökéletes kis életed van, mindenki, aki mashogy él, mint te az már mindenféle tróger. Nem tudom megérteni, hogy lehet valaki ilyen sekélyes... Szerencsére nem vagyunk egyformák.
2019. máj. 15. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!