Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek arról, ha egy lány 25 évesen majdnem minden hétvégén piálós bulizós programokra jár?

Figyelt kérdés
Nem részegedik úgy le, de azért iszik rendesen, hogy meglegyen a kellő hangulat.
2019. máj. 14. 18:18
1 2 3 4
 11/35 Béla. A Király. ***** válasza:
51%
Ő dolga, azt csinál amit akar. Nekem nem kéne ilyen.
2019. máj. 14. 18:42
 12/35 anonim ***** válasza:
31%

Bocsi, nőként válaszolok.

Kislány, tudod azért gáz, mert ha valaki csak úgy tudja levezetni a feszültségét, hogy alkoholt iszik, bulizik, mint egy tizenéves minden hétvégén, az rád nézve éretlenségre vall.

A sportot, a különböző hobbikat mire találták fel? Vagy mondjuk a kreatívkodást, színezést..stb.?

A te értelmi színvonaladat mutatja a viselkedésed, aztán ne csodálkozz, ha a pasiknak csak d..gára kellesz, mert úgyis viselkedsz, hogy csak így kezeljenek.

Nőj már fel könyörgöm.

Ja, és ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, ahhoz NEM kell alkoholt inni.

Neked ez az életcélod, hogy pl. munka vagy suli után ezt csináld?

Vagy mi az életcélod? Gyűjtesz a jövődre, hogy tudj majd lakást venni? Mik a terveid?

2019. máj. 14. 18:43
 13/35 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon gáz, hogy engem nem hív meg sose! Hova szokott járni? Egyszer élünk, dajdajozni kell!
2019. máj. 14. 18:44
 14/35 A kérdező kommentje:
De ez miért olyan zavaró vagy "gáz"? Miért riasztja el a legtöbb férfit? Amikor köztük is sokan ennél még jóval többet is isznak.
2019. máj. 14. 18:45
 15/35 anonim ***** válasza:
25%

Azért gáz, mert ez nem nőies. Elveszíted női mivoltodat azáltal, hogy úgy iszol, mint a pasik. Ettől már csak az az undorítóbb, mikor csont részeg egy csaj és összehányja magát.

Miért nem lehet pia nélkül bulizni?

Anyukád nem tanított meg neked más feszültséglevezetést?

2019. máj. 14. 18:51
 16/35 anonim ***** válasza:
40%
Kerdezo, olvasd mar vissza a valaszokat! Az ivos ferfiak tapsolnak neked, mert te oket sem korlatoznad, a normalisaknak meg ertelemszeruen nem tetszik. Nincs itt semmi "a ferfiak", mert ok sem egyformak.
2019. máj. 14. 18:55
 17/35 anonim ***** válasza:
68%
# 12 Mert neked mi az életcélod? Én ugyan nem nő vagyok, meg nem is tudok sűrűn eljárni iszogatni, de én szeretek ilyen módon kimozdulni, sörözgetni 1-2 cimborával, lazulgatni, kötetlenül beszélgetni mindenféléről. Mindenki hajtja a pénzt, vagy csak probálja túlélni a hétköznapokat. Vannak hobbik persze, meg sok más dolog, amivel le lehet vezetni a feszültséget, lehet sportolni... De akkor se olyan, mint alkohol mámorban kibeszélni a felgyülemlett hülyeségeket, meg mindenféle baromságot összehordani :D
2019. máj. 14. 18:56
 18/35 anonim ***** válasza:
9%
Könnyűvérű.
2019. máj. 14. 18:57
 19/35 anonim ***** válasza:
7%

Taszít. Én nem iszom. +1 az is bőven elég, ha a hormonjaival takarózik, nem kell oda a pia.

32/f

2019. máj. 14. 19:12
 20/35 anonim ***** válasza:
49%
Mert nem jó megküzdési stratégia.De nem kell elkeseredni,vagy kinövöd 2-3 év múlva (megunod,vagy megijedsz ha megindulnak felfelé a kilók és ha megjelennek az első ràncok) vagy talàlsz egy olyan embert akit nem zavar.Ne kattogj ezen,ha neked így jó.
2019. máj. 14. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!