Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek arról, ha egy lány 25 évesen majdnem minden hétvégén piálós bulizós programokra jár?
Nő létemre ezen nem szó szerint,de felmásztam a plafonra!
Azt gondolod nőként,hogy az jó,hogy iszol?!
-Mert a férfiak ezt csinálják.
Oh,könyörgöm,akkor neked is ezt kell?!
Figyelj,a te érdekedben mondom azok a férfiak,akik isznak,jó nagy részük(nem mindegyik,de jelentős része) veri,és nem tiszteli a női nemet.
Jah,és egyet értek az előttem szólóval,hogy a piálás nem nőies viselkedés.
Én ilyen idős korra,mint te vagy,biztos,hogy családom lesz.Arra leszek büszke,és nem a piálásra.
Mi lassan 30-hoz és 40-hez közeledve is simán eljárkálunk iszogatni meg bulikba párommal. Ahogy a baráti társaságból, kollégák közül szinte mindenki. Nem lesz ettől senki gyerekes. Ott vannak a barátok, jó a zene, ha megunjuk elmegyünk iszogatni csendesebb helyre. Mellette ugyan úgy eljárunk sportolni, van hobbink stb. De ez egy másfajta szórakozás.
Egyébként meg nehogy azt hidd, hogy nem jön be a pasiknak. Ezerszer jobban csípik mint az ilyen "HáT NekEM A BuLIzÁshOz NeM KEll aLkOHol" típusú lenéző fap.nákat. Az érettség nem azon múlik, hogy eljárkál-e valaki bulizni. Nem nagyon találkoztam még olyan pasival aki azt mondta volna, hogy nem nőies ha valaki iszik vagy bulizik. Pláne 25 évesen amikor az életnek erről kéne szólnia. Én például sörözni szoktam, mindig poénkodnak vele, hogy nem nőies de az én kezemben valahogy azzá válik.
12es, Fruzs33 és kedves Kérdező!
Én szeretek bulizni, majd felhagyok vele, ha végeztem az egyetemmel (még 1 év). Majd akkor eljön az ideje. Ha neked most ez jól esik, akkor miért ne járnál?
Stabil, több mint két éves kapcsolatom van. Amíg a barátom tanult, addig együtt jártunk, most, hogy dolgozik, csak a barátnőimmel megyek. Nem kavarunk random emberekkel, csak iszogatunk, táncolunk, beszélgetünk, aztán haza megyünk.
Amúgy pl társasozást, közös főzést, egyéb programokat is csinálunk, tehát máshogy is jól tudjuk magunkat érezni. Sportolok, jó jegyem vannak, okos is vagyok, van életcélom, meg is fog valósulni. Hogy akadályozna ebben a bulizás?
24N
Drága 17-es.
Az életcélomat már elértem 28 éves létemre. Diplomás vagyok, szakmámban dolgozom amit imádok, 6 éve együtt vagyok a párommal, lassan másfél éve együtt is lakunk saját lakásunkban, van jó pár hobbim, szeretek egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatni. Tervben van a párommal, hogy esküvőnk lesz és családot alapítunk. Mind a ketten szeretünk a természetben lenni.
Nem dohányzom, nem iszom alkoholt! És képzeld, én és sok más hozzám hasonló személy alkohol nélkül is jól tudjuk magunkat érezni. Csak a magadfajta gátlásos, alkoholisták tudnak csak piával együtt bulizni és jól érezni magukat.
Soha nem értettem, hogy mi szükség van az alkoholra, ha anélkül is jól tudja magát érezni az ember.
Soha nem értettem, mikor fősulira jártam és megkérdeztem, hogy na, milyen volt a gólyatábor. Hát öö..izzé, nem is tudom.. na ezeknek a válaszoknak mi értelmük van? Mi értelme elmenni úgy bulizni, hogy f..ngod sincs másnapra, hogy mi is történt ott?
Tudod, én másféleképpen adom ki feszkót, nem a piába fojtom, mint te és a hozzád hasonlóak.
"Aki meg 24 évesen tanul szórakozik és piál megnezem hol keres annyit hogy ezt megtegye"
Mert mennyit kell ehhez keresni már nem azért... 1-2 sör, néhány feles, vagy koktél ilyesmi 5-6000 forint. Akkor se okozott gondot ennyit megkeresni pluszba amikor suli mellett melóztam. Ha meg az ember már teljes munkaidőben dolgozik akkor meg se érzi azt a nagyon max 20 ezer forintot ami erre elmegy. Szerinted aki kirándulgat vagy barkácsol vagy mit tudom én mi mást csinál az nem költ el ennyi pénzt?
És egyébként a bulizás mióta "kiélés"? Ezt abszolút nem értem. Mennyire lehet szánalmas élete annak, aki 20 éves koráig szórakozik utána meg megöregszik és csak az egzisztencia meg jujj de komoly felnőtt vagyok én már nem járok buliba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!