Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár keveset jár el közös programokra, és inkább folyton csak összebújnak a szobában, akkor elmúlhat a szerelem?
ő is jobban akarta az összebújást/szexet, minthogy csináljunk valami programot pl mozi vagy hasonló, úgyhogy mindig filmeztünk és közben összebújtunk
talán emiatt lett vége?
nem volt elég izgalmas a kapcsolat?
Én nem gondolom, hogy ezen múlna. A közös élményeket alapvetőnek tartom, de a szeretkezés, filmnézés is az. Attól függ, kinek mire van igénye.
Én inkább arra tippelnék - bár kevés infót adtál - , hogy a párod otthonülőbb, zárkózottabb típus, és így arra juthatott, hogy a párkapcsolat nem neki való, már túl közeli a viszony.
szerintem nem, ez marhaság.
nem inkább amiatt lett vége,mert az egyik nem érezte a másik fél szerelmét?
szerintem ezen nem múlik...mi 5 éve vagyunk együtt, és a szabad időnk 80-85%-t pont az ilyen "proogramok" teszik ki: összebújás, filmezés, pihenés stb...:) a maradék 15-20% meg egyéb elfoglaltság: évente párszor buli, mozi, vagy a páromnak plussz munka vagy nekem tanulás...
és a mai napig tökéletesen jól megvagyunk és nem romlott egy hangyányit sem a kapcsolatunk :)
inkább kérdezd meg tőle hogy mi lehetett a baj.
N22
Szerintem egyértelmű, hogy ettől elmúlhat, ami nem fejlődik, az visszafejlődik. Nem csak a közös programok fontosak az otthon összebújáson felül, hanem az adott esetben egymásért vállalt kényelmetlenségek, önfeláldozás, ötletek a kapcsolat változatossá tételére. A szerelem egy idő után mindenképpen elmúlik (kb másfél év alatt), vagy minimum lenyugszik, de ha ügyes a pár, akkor közben erős kötelékeket tudnak kiépíteni egymás közt, és ehhez "sajnos" nem elég a szexualitás és a filmnézés.
Az izgalom is fel tudja dobni a kapcsolatot, de ha hosszú távra terveztek akkor nem lehet csak az adrenalinra meg az endorfinra építeni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!