Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pár keveset jár el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár keveset jár el közös programokra, és inkább folyton csak összebújnak a szobában, akkor elmúlhat a szerelem?

Figyelt kérdés

ő is jobban akarta az összebújást/szexet, minthogy csináljunk valami programot pl mozi vagy hasonló, úgyhogy mindig filmeztünk és közben összebújtunk

talán emiatt lett vége?

nem volt elég izgalmas a kapcsolat?

2012. okt. 13. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom, hogy ezen múlna. A közös élményeket alapvetőnek tartom, de a szeretkezés, filmnézés is az. Attól függ, kinek mire van igénye.

Én inkább arra tippelnék - bár kevés infót adtál - , hogy a párod otthonülőbb, zárkózottabb típus, és így arra juthatott, hogy a párkapcsolat nem neki való, már túl közeli a viszony.

2012. okt. 13. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
na igen mi is ugyanígy voltunk, és vége is lett :( kellenek a más programok is, ha állandóan csak összebújunk, filmezünk, akkor egy idő után már téma sem lesz, amiről beszélgetni tudnánk. az elején még jó volt, de aztán ellaposodott, unalmassá vált.
2012. okt. 13. 12:16
 3/6 anonim válasza:
mióta vagytok együtt?
2012. okt. 13. 12:19
 4/6 anonim válasza:

szerintem nem, ez marhaság.

nem inkább amiatt lett vége,mert az egyik nem érezte a másik fél szerelmét?

2012. okt. 13. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem ezen nem múlik...mi 5 éve vagyunk együtt, és a szabad időnk 80-85%-t pont az ilyen "proogramok" teszik ki: összebújás, filmezés, pihenés stb...:) a maradék 15-20% meg egyéb elfoglaltság: évente párszor buli, mozi, vagy a páromnak plussz munka vagy nekem tanulás...

és a mai napig tökéletesen jól megvagyunk és nem romlott egy hangyányit sem a kapcsolatunk :)

inkább kérdezd meg tőle hogy mi lehetett a baj.

N22

2012. okt. 13. 13:56
 6/6 Paulik Áron ***** válasza:

Szerintem egyértelmű, hogy ettől elmúlhat, ami nem fejlődik, az visszafejlődik. Nem csak a közös programok fontosak az otthon összebújáson felül, hanem az adott esetben egymásért vállalt kényelmetlenségek, önfeláldozás, ötletek a kapcsolat változatossá tételére. A szerelem egy idő után mindenképpen elmúlik (kb másfél év alatt), vagy minimum lenyugszik, de ha ügyes a pár, akkor közben erős kötelékeket tudnak kiépíteni egymás közt, és ehhez "sajnos" nem elég a szexualitás és a filmnézés.

Az izgalom is fel tudja dobni a kapcsolatot, de ha hosszú távra terveztek akkor nem lehet csak az adrenalinra meg az endorfinra építeni :D

2012. okt. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!