Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek arról, ha egy lány 25 évesen majdnem minden hétvégén piálós bulizós programokra jár?
Figyelt kérdés
Nem részegedik úgy le, de azért iszik rendesen, hogy meglegyen a kellő hangulat.2019. máj. 14. 18:18
2/35 anonim válasza:
Ciki, de hát manapság ez a sztenderd, nem igaz?
3/35 A kérdező kommentje:
De miért? Ha egyszer ez a legjobb levezetése a feszültségnek, és a baráti társaság is jó.
2019. máj. 14. 18:19
4/35 anonim válasza:
Gáz??? Ti vagytok a gázok :D
Valaki 25 évesen mivel töltse a hétvégéjét? Hogy képzeli már, hogy ahelyett hogy otthon kötögetne és vezetné a háztartást bulizni jár.. EMBEREK KÖZÉ!! A barátaival.. ez szörnyű.
Ráadásul nem is azt írta, hogy drogozik, vagy lerészegedik.. vagy hogy minden egyes bulin három pasi átmenne rajta. 25 évesen inni és bulizni tök normális dolog. 50 évesen már lehet hogy kevésbé. Ha meg valaki tízenévesen bulizik akkor az a baj... Nektek tényleg semmi nem jó.
6/35 anonim válasza:
Aki minden hetvegen rendesen iszik (toled idezek) az alkoholista es ez ultragaz.
7/35 anonim válasza:
Semmit. Miért ne csinálhatná? Addig jó míg azért jár hogy szórakozzon, mintsem azért hogy meneküljön maga és a problémái elől. Ha összejönnék egy ilyen nővel, aki amúgy mellette intelligens, normális és nem első számú prioritása a "csak a buli" akkor engem nem zavarna, és egyértelműen mennék vele én is.
8/35 anonim válasza:
Férfi vagyok. Sosem voltam részeg. Évi, mondom ÉVI, 1-2 deci alkoholt fogyasztok.
Mégis megvan a hangulat.
9/35 anonim válasza:
Kiröhögném és egy dugás után lapátra tenném. 🙂 31F
10/35 anonim válasza:
Ő is meglesz magának és én is megleszek magamnak, e két út pedig nem fog találkozni:)
Nem hasonló dolgot keresnénk a másikban ebben bizonyos vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!