Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan esetlen a nők nagy többsége fürdőruhában?
16os vagyok
Én nem szoktam pl lepontozni senkit, csak ha buta.
Engem még akkor is lepontoznak sokszor ha normálisan tényeket közölve válaszolok. Ez a gyk.
De lényeg örülünk h a férfiak legalább normálisak itt és mindegyik 10es.
Mi rusnya nők meg itt pontozhatunk meg kötekszünk mert nem b..z meg senki. Lol irónia, am még ha rusnya is lennék lehet előbb találok pasit mint egy jobb padi csajt ( pedig válogatós vagyok )
Amúgy muti már egy képet magadról már kíváncsivá tettél 😂😂
Ja meg van egy mondás - A ruha ápol és eltakar.
De azért na ha husi vki az azért mindenhogy látszik.
Mi is bevállaljuk a zsákbamacskát értetek, mert ha letolják a gatyát lehet nem az van ott amit röhögés nélkül nézhetek 😂😂
"mert ha letolják a gatyát lehet nem az van ott amit röhögés nélkül nézhetek"
A férfiak a strandon nem tömik ki a gyatyát, ellenben a nők már oda is szivacsos (fürdő)melltartót vesznek fel, annyira hiúak. Ha te meg azon röhögsz, amiről valaki nem tehet, az a te szellemi színvonalad minősíti. ismétlem, nekem nem az a bajom, ha valakinek kis melle van, vagy lapos segge, hanem ruhában azt akarják bemesélni, hogy ez nem így van, utána jóhogy csalódik az ember.
Lehet nem tömik ki, akkor se tudod mi lesz. Jaaa, hogy nem az a baj, hát basszus ilyen az élet, csalodások sorozata.
Figyeld azért nézz már körül a férfiaknál h néznek ki.
Plusz ne már hogy nem látod a legtöbb dolgot a nőn, pl a legtöbbször látszik h az pushup, v szilikon, meg a magassarkú mindig emel ez tény, de ha meg toplisan mennénk randizni azért sirna a szátok.
Válogass azok közül akik nem viszik ezeket túlzásba ennyi.
"6. Most nem azért, de én jól nézek ki, megfelelő a testfelépítésem."
Szerinted, sokan mások szerint meg nem biztos.Te sem tetszel mindenkinek.Rajtad is találhatóak olyan adottságok, amik nem vonzóak.Tökéletes nincs.Te sem vagy az.
Az igazság fáj. A saját lány testvéreim azon a véleményen vannak, mint én.
Aki gyakran hord magas sarkút, annak ahhoz idomul a lába, és cipő nélkül olyan esetlen, mint amennyire a magas sarkúban lenne az, aki nem hordja.
Ami a kitömött melltartókat illeti, pár éve még A kosaras mellem volt, hát egyszerűen nem lehetett olyan fürdőruhát kapni, amiben nincs kipárnázva a mellrész, pedig pont nem vágytam arra, hogy két nagy vizes szivacs legyen rám erősítve, aztán végre a Women's Secretben sikerült jó drágán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!