Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan esetlen a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan esetlen a nők nagy többsége fürdőruhában?

Figyelt kérdés
Felöltözve, pl. szoknyában meg magassarkúban tök szexik, strandon meg látom őket olyan sehogyse néznek ki, a mozgásuk is esetlen. Hát ha strandon kellene ismerkednem, nem nagy választék lenne, ruhában sokkal jobban néz ki a többségük.
2019. máj. 11. 11:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára ezért zavar annyira. XD

Nekem jó alakom van (edzés), strandon mégse vagyok olyan könnyed, mint akár egy rövid nadrág + haspóló összeállításban. Az okát nem tudom, de igazából nem is érdekel, hogy mondjuk neked kérdező miért nem tetszenék.

2019. máj. 11. 12:04
 12/39 anonim ***** válasza:
85%

Azért mert a férfiakat vizuálisan kell elcsábítani - ezért bevetjük a mi kis praktikáinkat.

A nőket meg verbálisan - ezért hazudnak nekünk minden szépet.

Nem tudom te kikkel voltál, én se vagyok 10/10es nő, de soha nem csalódott még senki ha levetkőztem.

Sőt én nem tartom magam túl szépnek de inkább dicsérnek.

Amúgy senki sem tökéletes. Ti minek vertek minket folyton át hazug szavakkal ennyi erővel, ha már ott általánosítgatunk...?

2019. máj. 11. 12:12
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

" Nem, de a pasin kb. ruhában is lehet látni, mire számíthastz nagyjából testügyileg, nem árul zsákbamacskát. "

Dehogy nem! Csak te nem nézed a pasikat olyan szemmel.

2019. máj. 11. 12:17
 14/39 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudok úgy mozogni a strandon, mint a Pamela Anderson a Baywatchban. Bocsánat ezért.

Amúgy férfiak mostanában írnak ki normális kérdést is ide?

2019. máj. 11. 12:21
 15/39 A kérdező kommentje:

12. "A nőket meg verbálisan - ezért hazudnak nekünk minden szépet.

Sőt én nem tartom magam túl szépnek de inkább dicsérnek."

Hát az első mondatoddal meg is válaszoltad a másodikat!!!

2019. máj. 11. 12:23
 16/39 anonim ***** válasza:
95%

Hát bocs kérdező, de volt már dolgom nem egy pasinak, csúnyának se tartom magam. Csak észrevenném ha nem tetszenék neki...

Inkább arra gondoltam h olyat hazudnak, h szeretlek, persze veled akarom leélni az életem stb...

Azért megnézném te hogy nézel ki h a nőket szidod és általánosítasz. Pasikban se mindenki álompasi, sőt... mégse kérdezgetjük miért van rajtatok plusz, miért vagy alacsony. Miért kicsi a farkad, miért vagy ilyen, és nem ide irogatjuk. Érzelmi nyomorék lehetsz te is

2019. máj. 11. 12:51
 17/39 anonim ***** válasza:
97%
Itt ennél a témánál is többet kritizáljátok a nőket, mint fordítva, és még csak fel se tűnik. A másik kedvenc téma, hogy sok a 30+ szűz pasas. Érdekes.
2019. máj. 11. 12:55
 18/39 anonim ***** válasza:
28%

Mert nem sportolnak, sokan azt hiszik, hogy elég, hogy vékonyak, közben skinnyfat-ek. Vagy mivel ez egy kifejezetten elhízott ország, vannak bőven kövérek is.

Én is izomtalan, esetlen, sovány voltam, de most már edzett vagyok, jó az alakom és kifejezettem szeretem bikiniben megmutatni.

2019. máj. 11. 12:56
 19/39 anonim ***** válasza:
71%
Ja, majdnem elfelejtettem: Férfiaknál sem jobb a helyzet kicsit sem, és de igen, árulnak zsákbamacskát ők is.
2019. máj. 11. 12:57
 20/39 anonim ***** válasza:
98%

""Nem, de a pasin kb. ruhában is lehet látni, mire számíthastz nagyjából testügyileg, nem árul zsákbamacskát""

Ha ez ilyen fontos szamodra, ha ennyire zavar, ismerkedj ferfiakkal, naluk tudod, mire szamithatsz.

🤗🤗

2019. máj. 11. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!