Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak többsége miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége miért szarja le/felejti el teljesen a Nőnapot?

Figyelt kérdés
2019. márc. 9. 13:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A férfinapot (november 19) még jobban leszarják. Én pl. nem is tudtam róla, hogy létezik.

Amúgy meg nem értem, mit hepciáskodsz, amikor tegnap a város tele volt olyan alakokkal, akik vörös rózsát szorongattak a kezükben.

2019. márc. 9. 14:01
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
365X van nőnap egy évben.
2019. márc. 9. 14:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szartam le. A páromnak, kolléganőimnek is vittem ajándékot.
2019. márc. 9. 14:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért amiért én nőként is leszarom.

N27

2019. márc. 9. 14:09
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

A nők egy része miért gondolja azt, hogy van értelme az ilyen 'kiemelt' napoknak?

Nem az lenne a normális, hogy az év minden napján tisztelettel bánik egymással a két nem?

Ugyanolyan b_romság ez is, mint a Valentin nap. Egy párnak egész évben kell szeretnie egymást, nem egy napon, aztán a többin marakodni.

Ahogy a kötelező karácsonyi/születésnapi ajándékozás és oltári nagy h_lyeség. Amennyiben szeretnéd valamivel meglepni a szerettedet, akkor tényleg egy meghatározott napra fogsz várni ehhez? Amennyiben szeretnél a szeretteddel kellemes közös időt tölteni, akkor ehhez muszáj egy kijelölt nap?

Sőt, hogy még egyet belerúghassak a nagy szilveszteri bulikba. Az összes emlékezetes bulim olyan estére esett, ami teljesen random volt. Nem kötelező 'na szülinap, akkor iszunk' vagy 'szilveszter van, ilyenkor menni kell'.

El kellene felejteni az ilyen egy napos gondolkodásokat és értelmesen hozzá-állni a világunkhoz.

Na én ezért sz_rom le a nőnapot. A közvetlen nő ismerősöknek mondom, hogy 'boldog nő napot blablabla', de ez csak egy mondat. Nem ezért kedvelnek, hanem mert egész évben tisztelettel viszonyulok hozzájuk (ahogy ők is hozzám).

2019. márc. 9. 14:11
 6/15 anonim ***** válasza:
65%

1. Egy normális férfinak minden nap nőnap a párja mellett.

2. Te választottál olyan férfit, aki spontán se képes téged meglepni.

3. Hisztis p..csa vagy. Apukád, ha még él, ő se köszöntött fel téged?

4. Te mitől érzed azt, hogy érdemes vagy arra, hogy ezen a napon megünnepeljenek téged? Attól, hogy p..ncival születtél még nem vagy nagybetűs NŐ.

A magadfajta hisztis p..csák miatt sokszor még a normális nőket se veszik komolyan.

2019. márc. 9. 14:13
 7/15 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudom kérdező ez új infó e, de a férfiak többsége nem nő.

32/f

2019. márc. 9. 14:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Nincsen párom, ezt csak úgy általánosságban kérdezem
2019. márc. 9. 14:16
 9/15 anonim ***** válasza:
28%
Mert nem akarok senkit a neme alapján diszkriminálni :)
2019. márc. 9. 14:34
 10/15 anonim ***** válasza:
63%

Szülinapokat meg évfordulókat is "elfelejtik". :-D

(Nem akarnak költeni meg gondolkodni ajándékon.)

2019. márc. 9. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!