Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak többsége miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége miért szarja le/felejti el teljesen a Nőnapot?

Figyelt kérdés
2019. márc. 9. 13:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Ezzel csak az a baj, hogy a nőnapot kötelező tartani, mert a nők is elvárják. Ha ennek nem is adnak hangot, akkor a duzzogásukból meglátod. Nem szarhatod le.

Amúgy a Nőnap a virágárusoknak is pirosbetűs nap, jól megy akkor az üzlet.

2019. márc. 9. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem meg ferfi napon nem köszöntött fel senki.

Szóval ameddig vegtleenszer többször jutott eszembe a nőnap mint a ferfinap a nőknek addig lehet csendben maradni.

2019. márc. 9. 15:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Figyu, a 60 fős irodában ha vagyunk 10-en férfiak, a fizetésem meg messze nem elég ilyenre beruházni egyenként mindenkinek.

Én ezért is tojok rá. Egyébként is elfelejtettem. (párom meg nincs)

2019. márc. 9. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szarja le a többség.

Nálunk (kórházban) minden osztályvezető intézett az összes osztályán dolgozó nőnek virágot. Reggel, mikor bementem a kisboltban, ott minden nő kapott egy szál tulipánt. Barátom is kedveskedett.

2019. márc. 9. 18:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Bezzeg más napokon meg valamiért nem is annyira zavaró, ha egy nő előtt becsukják az ajtót...
2019. márc. 9. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!