Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan esetlen a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan esetlen a nők nagy többsége fürdőruhában?

Figyelt kérdés
Felöltözve, pl. szoknyában meg magassarkúban tök szexik, strandon meg látom őket olyan sehogyse néznek ki, a mozgásuk is esetlen. Hát ha strandon kellene ismerkednem, nem nagy választék lenne, ruhában sokkal jobban néz ki a többségük.
2019. máj. 11. 11:32
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
16. Hol szidtam a nőket? Ez egy megállípítás volt. És nyugodtan általánosíthatok, ha mondjuk 10-ből 8 ilyet látok. Aki itt ismeretlenül érzelmi nyomorékoz, az te vagy, csak ugye ezt nem veszed észre.
2019. máj. 11. 12:59
 22/39 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem meg sok a hájas férfi a strandon, akinek akkora a hasa, mintha ikrekkel lenne várandós. Ez se szidas, csak tényközlés.
2019. máj. 11. 13:03
 23/39 A kérdező kommentje:

"de igen, árulnak zsákbamacskát ők is."

Lehet, hogy ők is árulnak zsákbamacskát, mert minden nem látszik, de legalább nem turbózzák fel magukat, nem vesznek fel fűzőt meg magassarkút, meg páncélruhát a póló alá.

2019. máj. 11. 13:04
 24/39 A kérdező kommentje:
22. Nem az volt a kérdés, hogy sok a a hájas pasi, nyilván sok, de ők ruhában is hájasok, kb. nem ér meglepetés, de ha a nő ledobja magáról a cicomákat, akkor igen.
2019. máj. 11. 13:06
 25/39 anonim ***** válasza:
78%
Mert nőnél nem látod póló alatt, hogy mekkora a hasa.
2019. máj. 11. 13:08
 26/39 anonim ***** válasza:
96%

16os vagyok.

20asnak pacsi ez nagyon ott volt.

Kérdező én meg 10ből 8 szar pasit látok, és ha kettő még jó is, akkor agyilag vannak nála nagy bajok.

Ne hidd hogy a nőknek könnyebb, a legtöbb pasi sem ad magára.

Ezt meg nem mi találtuk ki, hogy legyenek iéyenek, én pl nem teszek fel 10 kg sminket max kihúzom a szemem, de van olyan nő akinek letörölhetnéd az arcát akár.

Viszont lehet ti pasik nem kamuztok így, de sok másban igen, amit mi nem teszünk.

De majd ha minden pasi úgy néz ki mint a címlapokon, akkor majd a nők is.

Válogass a maradék kettőből ennyi.

2019. máj. 11. 13:12
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen páncélruha nem volt rajtam soha életemben, sem pedig fűző. :D És ez a nők túlnyomó többségére igaz.

Én érdekes mód látom ruhában is, ha a nőknek rossz az alakjuk.

2019. máj. 11. 13:13
 28/39 anonim ***** válasza:
8%

Én azt szoktam mondani, hogy a magassarkú csal. Akkor van szép, formás popsija egy nőnek, ha pl. nyáron is lapostalpú szandálban van, esetleg más ugyanilyen cipő, lényeg, hogy lapos legyen. Ha úgy kerek, feszes, pörge, akkor biztos lehetsz benne, hogy hiányos öltözetben is tetszeni fog. Amúgy a farmer még ilyen becsapós. A sztreccs farmer nagyon összefogja a lottyedt popsit is. Leveszi és szetterul, mint az Alföld. 🙂

Summa summarum, meztelen kell a hölgy társaságában lenni, hogy megbizonyosodj, nem zsákbamacska a sztori.

31F

2019. máj. 11. 13:28
 29/39 A kérdező kommentje:
Szegény 28-as miért lett lepontozva? Semmi sértőt nem írt, csak a tényeket (magassarkú csal, stb)? Milyen önérzetes rusnya nők járhatnak ide, ha még az igazság is fáj nekik? (jelzem, ha minuszolnak, attól még nem lesz igazuk, se nem kap stroke-ot a válaszoló!).
2019. máj. 11. 13:50
 30/39 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem te azért írtad ki a kérdést, hogy szidhasd a nőket, meg, hogy leírhasd, hogy biztos rusnya nők járnak ide.

Hát, nem nyert.

2019. máj. 11. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!