Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége mit néz meg először egy férfin?
Én amiket eddig hallottam nőktől/lányoktól:
-Természetesen az arc
-Kezek/körmök ápoltsága
-Cipő
-Szem
Lényegében pontosan azokat amiket leírtál.
Szerintem sorrendben: egész testforma, testalkat, arányosság, vállasság, deltásság, öltözék, cipő, bőrszín, hajszín, arc, arcszőrzet, illat (bár ezt nem nézik, hanem szagolgatják), izmok, egész kart beborító tetoválások megléte, melyik kocsihoz megy oda a parkolóban stb.
A nőknél kb. ez az alap: [link]
Ha ezt a szintet megütöd, nyert ügyed van.
Nekem:
1. Arc
2. Az összkép
3. Vagy a cipő vagy a kezek. Valamelyik, ez általában változó.
nem tudtam miért ölnek értem a csajok..jó cipőim vannak :)
különben tiszta középkor, nem?
Osszesegeben a pasit.
Majd azt h mit valt ki belolem a megjelenese a beszede a figyelme erintese.
Első a szemek meg úgy egészében az arc.
Öltözék normális-e tiszta-e.
Ez a tetoválós baromság meg a linkelt kép egy bullshit.
Télen hogy nézzem meg, hogy ki van-e tetoválva? Fuck logic mi?
Amúgy itt többen írták, hogy a nők felmérik a ruha miegymás alapján, hogy pénzes-e. Voltatok már metrón? Mindenkinek 300 ezer forintos telefonja van meg 40 rugós cipője és sorolhatnám. Akkor mindenki kőgazdag idehaza csak én nekem nincs 3kilós telefonom meg 40rongyos cipőm? B@.zki....le vagyok maradva. Szaladok a plázába most rögtön :D
Arc - azon belül szem és haj
Test -(ne legyen kövér , apu testű , pocakos )vékony szálkás kicsit izmos férfiakat szeretem
Jól öltözzön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!