Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők többsége mit néz meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége mit néz meg először egy férfin?

Figyelt kérdés
Arc, fogak állapota, kezek, cipő?

2018. dec. 8. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én amiket eddig hallottam nőktől/lányoktól:

-Természetesen az arc

-Kezek/körmök ápoltsága

-Cipő

-Szem

Lényegében pontosan azokat amiket leírtál.

2018. dec. 8. 23:47
 2/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%

Szerintem sorrendben: egész testforma, testalkat, arányosság, vállasság, deltásság, öltözék, cipő, bőrszín, hajszín, arc, arcszőrzet, illat (bár ezt nem nézik, hanem szagolgatják), izmok, egész kart beborító tetoválások megléte, melyik kocsihoz megy oda a parkolóban stb.

A nőknél kb. ez az alap: [link]

Ha ezt a szintet megütöd, nyert ügyed van.

2018. dec. 8. 23:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem:

1. Arc

2. Az összkép

3. Vagy a cipő vagy a kezek. Valamelyik, ez általában változó.

2018. dec. 8. 23:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Arc, haj, test, kisugárzás, kéz
2018. dec. 8. 23:57
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Magasság szerintem, aztán arc, alkat, stílus, loveta (óra, cipő, ruha, autó stb. amit lát, ebből következtetve belő egy társadalmi csoportba), valahogy így... Ebből minimum 3-at virítani kell, de a többiből is kell egy minimum szint, kivéve, ha az egyik nagyon nagyon kiemelkedő stílus, magasság kivételével (ezek önmagukban nem érnek semmit).
2018. dec. 9. 00:15
 6/12 anonim ***** válasza:
58%

nem tudtam miért ölnek értem a csajok..jó cipőim vannak :)

különben tiszta középkor, nem?

2018. dec. 9. 00:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Osszesegeben a pasit.

Majd azt h mit valt ki belolem a megjelenese a beszede a figyelme erintese.

2018. dec. 9. 08:26
 8/12 The pale emperor ***** válasza:
12%

Első a szemek meg úgy egészében az arc.

Öltözék normális-e tiszta-e.

Ez a tetoválós baromság meg a linkelt kép egy bullshit.

Télen hogy nézzem meg, hogy ki van-e tetoválva? Fuck logic mi?

Amúgy itt többen írták, hogy a nők felmérik a ruha miegymás alapján, hogy pénzes-e. Voltatok már metrón? Mindenkinek 300 ezer forintos telefonja van meg 40 rugós cipője és sorolhatnám. Akkor mindenki kőgazdag idehaza csak én nekem nincs 3kilós telefonom meg 40rongyos cipőm? B@.zki....le vagyok maradva. Szaladok a plázába most rögtön :D

2018. dec. 9. 09:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Arc - azon belül szem és haj

Test -(ne legyen kövér , apu testű , pocakos )vékony szálkás kicsit izmos férfiakat szeretem

Jól öltözzön

2018. dec. 9. 09:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Én az arcát. Testalkata ne legyen kórosan sovány vagy duci. A cipő, kéz meg hasonlókat nem nézem meg külön, lehet, hogy szerelő vagy festő vagy mittudoménmi, azért koszos a keze, ettől még nem igénytelen. Órát, ékszert sem nézek, nem érdekel, semmit sem árul el az anyagi helyzetéről. Egy szép gagyit sem tudnék megkülönböztetni az eredetitől. Tetoválás szintén hidegen hagy, csak az elcseszett "kihozták anyám", fogyatékosra rajzolt spongebob, horogkereszt és hasonlók nem, az kizáró ok, bár velük a köszönésig sem jutnék el. Az összkép a lényeg, legyen férfias a megjelenése és ez nem a fenti dolgoktól függ, hanem a kisugárzásától. Nem szeretem az ugráló kismajmokat, inkább azt, ha nyugalmat és erőt sugároz egy férfi. Ez mondjuk elég ritka kombó. Az agresszió viszont taszít.
2018. dec. 9. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!