Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác, aki egy vendéglá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, aki egy vendéglátóhelyen melózik. Először láttam, de nagyon megfogott. Ritka nálam az ilyesmi. Hogy lehetne ebből valami kapcsolat?

Figyelt kérdés

A sztori: nagyon kellett pisilnem, ezért bekérezkedtem az utcán egy vendéglátóhelyre (bisztró). Először láttam életemben a srácot...

Csak kb. 2 percet beszéltem vele. De nagyon megfogott; ritka nálam az ilyesmi, életemben kb. 3X voltam igazán szerelmes, (25 éves leszek decemberben)

Nem is mindenki tetszik, nem vagyok az a pasifaló típus.

Arra gondoltam, hogy munkából hazafele esetleg megint elmennék abba az utcába, ahol van ez a bisztró (még ha nem is esik útba annyira)

és mittomén... esetleg útirányt kérdeznék vagy bármit, hogy eltévedtem, tudna-e segíteni, vagy nemtom... vagy bármi mást, mennyi az idő, nincs velem a mobilom...

milyen dumákat tudnátok még mondani?

hogy lehetne ebből valami?

Nagyon tetszik :) meg beszéltem is vele pár percet, mondta hogy este kevés a vendég, meg ilyesmi.. meg hogy mindjárt zárnak, zárás előtt fél órával mentem oda a bisztróba :)

facebookon is megtaláltam, tudom a nevét is (like-olta a helyet, megtaláltam arckép alapján :)

mit tegyek?

(nincs sok tapasztalatom ilyesmiben)

2018. okt. 11. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:
25 éves vagy? Ne haragudj de ezt vmiért kétlem..
2018. okt. 11. 01:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen helyeken többnyire az alkalmazottaknak kedveskedniük kell. Emellett simán lehet, hogy van a srácnak barátnője is. Addig fog veled beszélni, amíg nem veszel ott valamit, nem költesz.
2018. okt. 11. 01:59
 3/4 anonim ***** válasza:

ha kedves volt, jó eséllyel "hivatalból" tette.

ha te is tetszettél volna neki, megtalálta volna a módját a folytatásnak.

igen, az alatt a 2 perc alatt, amíg bepisilsz:)

2018. okt. 11. 06:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el oda egyik este, igyál meg valamit, aztán szépen kérdezz rá, hogy amikor szabadnapos, lenne-e kedve veled meginni egy kávét/elmenni vacsizni/sétálni és beszélgetni, stb. Nincs veszíteni valód. Ha nemet mond, akkor tudomásul veszed, és akár soha többször nem kell a bisztró közelébe menned. :)
2020. jún. 25. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!