Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki egy vendéglátóhelyen melózik. Először láttam, de nagyon megfogott. Ritka nálam az ilyesmi. Hogy lehetne ebből valami kapcsolat?
A sztori: nagyon kellett pisilnem, ezért bekérezkedtem az utcán egy vendéglátóhelyre (bisztró). Először láttam életemben a srácot...
Csak kb. 2 percet beszéltem vele. De nagyon megfogott; ritka nálam az ilyesmi, életemben kb. 3X voltam igazán szerelmes, (25 éves leszek decemberben)
Nem is mindenki tetszik, nem vagyok az a pasifaló típus.
Arra gondoltam, hogy munkából hazafele esetleg megint elmennék abba az utcába, ahol van ez a bisztró (még ha nem is esik útba annyira)
és mittomén... esetleg útirányt kérdeznék vagy bármit, hogy eltévedtem, tudna-e segíteni, vagy nemtom... vagy bármi mást, mennyi az idő, nincs velem a mobilom...
milyen dumákat tudnátok még mondani?
hogy lehetne ebből valami?
Nagyon tetszik :) meg beszéltem is vele pár percet, mondta hogy este kevés a vendég, meg ilyesmi.. meg hogy mindjárt zárnak, zárás előtt fél órával mentem oda a bisztróba :)
facebookon is megtaláltam, tudom a nevét is (like-olta a helyet, megtaláltam arckép alapján :)
mit tegyek?
(nincs sok tapasztalatom ilyesmiben)
ha kedves volt, jó eséllyel "hivatalból" tette.
ha te is tetszettél volna neki, megtalálta volna a módját a folytatásnak.
igen, az alatt a 2 perc alatt, amíg bepisilsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!