Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket "elijeszt" ha egy srác másabb körökben mozog, jó anyagi helyzete van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azért merült fel ez a kérdés, mert az ismerkedés elején mindig jól elbeszélgetek a lányokkal aztán, ahogy egyre jobban látja a napomat, hobbijaimat, azt, hogy milyen körökben forgunk, milyen helyekre járunk stb... ezek után egyre kevesebbet beszélünk (talán néha mintha megbélyegeznének, hogy kikkel milyen kapcsolatok vannak)...jól gondolhatom, vagy más lehet a probléma forrása?! (20/f)
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 5. 22:16
1/24 anonim válasza:
Nem, ha viszont kérkedik, az igen
2/24 anonim válasza:
1. vagyok: egyébként sem hiszem, hogy ezt magadnak köszönheted, max a szüleid pénzén burzsujkodsz
3/24 anonim válasza:
Engem nem ilyeszt el az ilyesmi, máshogy gondolkodok erről. Az viszont igen, ha nem tudja kezelni ezt a helyzetet.
4/24 anonim válasza:
Nem, de nyugodtan mehet egyedül. Nem megyek olyan helyre, amit nem engedhetek meg magamnak. Lenyűgözni meg ne azzal akarjon, hogy milyen körökben mozog, vagy mennyi pénze van mert mindkettő hidegen hagy. Jobban értékelem, ha van pár jófej, közvetlen barátja, akikkel én is el tudok beszélgetni egy tálca sör mellett.
5/24 A kérdező kommentje:
#1-es: nem a szülei pénzén burzsujkodik*
*3-as: mit értesz az alatt, ha nem tudja kezelni?
köszi,
2017. nov. 5. 22:23
6/24 anonim válasza:
1-2: ámen. valószínűleg tényleg az a gond hogy arcoskodsz, pedig lófszt sem értél el eddig saját magadtól igazából (bár az sem jogosít fel senkit amúgy az arcoskodásra)
7/24 anonim válasza:
Hoppá....jönnek a magyar irigyek! Mintha tehetne róla szegény gyerek hogy jómódúak a szülei. Attól még ő ugyanolyan ember mint bárki más érző lélek.
8/24 anonim válasza:
Én is jómódú családból származom, felső középosztály, de van az a ketegória, ami mellett én is simán zavarba jövök. Most épp egy külföldi, milliomos, exfocista vállalkozóval ismerkedek, de abszolút nem vág fel és ez nagyon tetszik, viszont engem azért eléggé megijeszt a dolog...bár az ilyen pasik szeretik a nőket kényeztetni anyagilag, szóval lányos zavar ide vagy oda, én csak jól járhatok vele :D Fordított esetben kellemetlen lenne(gazdagabb nő-szegényebb pasi).
9/24 anonim válasza:
#9 vagyok, ja amúgy az elég gáz, ha valaki még az iskolapadból sem került ki, csak a szülei gazdagok, de nagy az arca a semmire. Ne legyél ilyen, mert nevetségesek az ilyen kisfiúk.
10/24 A kérdező kommentje:
#9-10-es: pont ezt akartam írni, hogy nem vágok fel vele...csak akaratlanul is megtudja a dolgaimat ha már annyit beszélünk stbstb... és az lehet neki nem megszokott ami nekem igen?! ebből gondolom, hogy ezek a dolgok elijeszthetik őket...
2017. nov. 5. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!