Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok titeket "elijeszt" ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket "elijeszt" ha egy srác másabb körökben mozog, jó anyagi helyzete van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért merült fel ez a kérdés, mert az ismerkedés elején mindig jól elbeszélgetek a lányokkal aztán, ahogy egyre jobban látja a napomat, hobbijaimat, azt, hogy milyen körökben forgunk, milyen helyekre járunk stb... ezek után egyre kevesebbet beszélünk (talán néha mintha megbélyegeznének, hogy kikkel milyen kapcsolatok vannak)...jól gondolhatom, vagy más lehet a probléma forrása?! (20/f)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. nov. 5. 22:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Van egy szint ami után engem már elijesztene, de azért nem az, hogy valaki teniszek, golfozik.

Szerintem ha minden csaj idővel lelép akkor más lesz viszont a probléma. Úgyis szeretik itt hangoztatni, hogy a nők többsége aranyásó, úgyhogy ilyen elv alapján lennének akik már csak azért is veled maradnának, mert látják, hogy pénzes családból származol. Az én családom elég szegény, nekem fura lenne ezek után egy milliomossal randizni, de egy jobb anyagi hátterrel rendelkező csajt kétlem, hogy ez elijesztene.

2017. nov. 6. 01:41
 22/24 anonim ***** válasza:

Egyszer volt ehhez hasonló érzésem, végül nem lett belőle kapcsolat csak randiztunk, de nem az említett dolog miatt.

Aránylag jó anyagi körülmények között élek a családommal, hasonlóan mint az említett srác családja (ugyanabban a városban élnek a szülei ahol én, szóval nem kellett különösebb dolgot észrevennem ahhoz hogy ezt tudjam) Viszont!

A nagy különbség ott volt kettőnk közül hogy neki 28 évesen saját vállalkozása van, emellett egy multinál dolgozik, 3 nyelven folyékonyan beszél, 3 havonta jár ki külföldre céges továbbképzésre, rendezvényekre, emellett a doktoriját is elkezdte. És amikor ezeket szépen lassan megtudtam kicsit elcsodálkoztam, mert ő ezeket mint önerőből tette meg! Sosem éreztette velem egyetlen egyszer sem, de az elején kicsit haszontalannak éreztem magam hiszen én még egyetemista vagyok, tehát bejárok az óráimra, vizsgázok, alkalmanként diákmelózok és kb ennyi az életem :D

viszont a te még elég fiatal vagy, így szerintem más a problémája a csajnak. Az hogy ki milyen körülmények között nőtt fel az ellen nem tudsz mit tenni. De az nagyon nem mindegy hogy hogyan adod elő a csajnak hogy milyen körökben mozogsz. Ha mindketten értelmesek vagytok ezt össze lehet egyeztetni.

2017. nov. 6. 02:34
 23/24 anonim ***** válasza:
Volt egyszer egy ilyesmi barátom. Nem is az, hogy ijesztő, hanem egyszerűen kényelmetlenül éreztem magam mellette. Mindig bennem volt egyfajta kisebbségi komplexus, mert egyszerűen nem értettem azokhoz a dolgokhoz amihez ő. Fogalmam nem volt, mi illik egy puccos étteremben, melyik evőeszköz melyik fogáshoz való, a bort, hogy illik tölteni, egyáltalán milyen bor mihez illik, hogy illik viselkedni egy borkóstolón, és így tovább. Egyáltalán nem viselkedett velem nagyképűen és nem éreztette soha, hogy kevesebb lennék mint ő, de ennek ellenére mindig úgy éreztem, hogy folyamatosan erőn felül a maximumot kell nyújtanom, hogy velem maradjon. Hihetetlenül fárasztó volt. Féltem saját magamat adni, mert midnig úgy gondoltam, hogy proli kis szrnak fog tartani, mert sima középosztálybeli vagyok. A barátai is ilyesmik voltak, és nem igazán értékelték a humorom se pl. Lehet ilyesmi van a háttérben, a viselkedésedtől függetlenül. Sokan tartanak a számukra ismeretlen világtól. 25/N
2017. nov. 6. 11:02
 24/24 anonim ***** válasza:

- ha szegényebb: nem ijeszt el

- ha gazdagabb: egy picit igen, ha azt érzem, hogy olyan körökben mozog, ahova én nem feltétlenül tudok beilleszkedni vagy nem érzem magam eléggé "elitnek", "nagyviláginak" vagy "műveltnek" hozzá... pedig jólnevelt vagyok és nem sudribunkó, de pl. mégsem vagyok tisztában azzal, hogy egy 5+ fogásos hiltonos vacsoránál melyik kés mire való az 5 kés közül stb. Vagy nem tudom, hogy játsszák az aktuális trendi sportot, vagy ha épp nagyon elegáns rendezvényekre jár, nem tűnök-e ott ki negatív értelemben a csinos, de olcsóbb (főleg turis) cuccaimmal...

2017. nov. 6. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!