Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok titeket "elijeszt" ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket "elijeszt" ha egy srác másabb körökben mozog, jó anyagi helyzete van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért merült fel ez a kérdés, mert az ismerkedés elején mindig jól elbeszélgetek a lányokkal aztán, ahogy egyre jobban látja a napomat, hobbijaimat, azt, hogy milyen körökben forgunk, milyen helyekre járunk stb... ezek után egyre kevesebbet beszélünk (talán néha mintha megbélyegeznének, hogy kikkel milyen kapcsolatok vannak)...jól gondolhatom, vagy más lehet a probléma forrása?! (20/f)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. nov. 5. 22:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
8.: 1. vagyok, nem vagyok irigy, én is kaptam lakást a szüleimtől, mikor elmentem egyetemre, de attól még nem szeretem azokat, akik a szüleik pénzével villognak
2017. nov. 5. 22:34
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
Te vagy a probléma forrása.. én is borzasztóan utálom azt aki más eredményeivel kérdekedik 👎
2017. nov. 5. 22:38
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk h jómódú e, vagy kamukérdés.
2017. nov. 5. 22:39
 14/24 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha azt látom rajta, hogy nagyképű, beképzelt, mert azt nem tudom tolerálni. És ez végülis anyagi helyzettől független. A beképzelt tekintetű emberek nem jönnek be.
2017. nov. 5. 22:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy normális vagy, akkor szerintem senkit nem ijeszt el a helyzet :)
2017. nov. 5. 22:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem olyan szempontból ijeszt el, hogy nekem nincs sok pénzem. Az nem érdekel, hogy a szüleié, de nem akarok valakinek a kitartott macája lenni. Ha pl. gazdag és el tud menni drága étterembe, kínosan érezném magam, hogy nem tudom visszahívni. Természetben meg nem fizetek.
2017. nov. 5. 22:47
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem ijeszt el, de nem ilyen párt szeretnék magamnak. Keresgéljen a saját köreiben.
2017. nov. 5. 22:48
 18/24 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondoltam pl. Ha teniszezni, golfozni jar el valaki (amire ugye azt mondjak, hogy “a gazdagok sportja”) meg mindig jobb, mintha minden masnap a szuleim penzen buliznek stb...
2017. nov. 5. 22:51
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
19.: az a jómódúság nem itt kezdődik, amitől megijednek az emberek, hogy te teniszezel. Kicsit sokat gondolsz magadról :D inkább az egóddal lesz itt a gond
2017. nov. 5. 23:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Csak a pelda miatt irtam egy-ket dolgot, tobbirol meg tenyleg nem szoktam beszelni (azert nem irom le itt sem), de ha mar olyan szinten van egy kapcsolat akkor nyilvan tudja, hogy milyen helyekre megyek stbstb...
2017. nov. 5. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!