Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy hogy először szimpatikus volt, aztán az agyatokra ment?
Találkoztam egy sráccal (neten ismerkedtünk meg, az elején elmondtam hogy én csak ismerkedem, mivel tényleg csak beszélgetni akartam valakivel. lehet az is szóba került ha ez általánosságban billenne valamerre nálam csak barátság vagy kapcsolat jöhetne szóba, de tényleg kiemeltem hogy egyiket sem keresem.) Túl határozott, már az első találkozásnál is feltűnt, mert én hezitáltam hogy mi legyen erre eljött elém az egyetemre, lefagytam és belementem hogy oké találkozzunk. Vannak közös érdeklődési területek,értelmes, intelligens, kulturált, jó pasi, de nincs meg benne az a plusz ami miatt vonzódnék hozzá mint férfi. Belementem, hogy még egyszer találkozzunk, mert ő nagyon akarta. Gondoltam majd jön az a plusz érzés ami kell nekem, de sajnos nem, helyette már átfordult bennem az egész beszélgetés egy idegesítő napi rutinná. Nem akarom megbántani, mert nem az ő hibája hogy én nem úgy érzek ahogy ő valószínűleg kezd, de nem akarom mindennap elmondani neki, hogy most nem szeretnék találkozni, nem akarok kitérni a hülye flörtös szövegei elől, nem akarom nem észrevenni az utaló megjegyzéseit a "mi" fogalomra. Nem éreztettem vele semmit, azon kívül hogy beszéltünk, sosem flörtöltem vele. Barátnak, havernak örülnék ha maradna, viszont tudom hogy ez nem így megy. Nem szeretném neten keresztül közölni vele ezeket, de jelenleg már a hideg is kiráz ha arra gondolok találkoznom kell vele, de az sem vall rám hogy csak úgy eltűnök. Szeretném tisztázni.
Volt már valaki hasonló helyzetben (fiúk, lányok)? Ti hogy oldottátok meg?
Igen, voltam így. A bónusz az, hogy pont ezen az oldalon ismerkedtem meg vele. A leírása alapján egy kedves, hűséges fiúnak mutatkozott be, aki ismerkedni szeretne. Én pedig pont magam alatt voltam és írtam neki. Fb-ra is felvettük egymást, ott láttam, hogy helyes, sportos is. Nem értettem, hogy másoknak mi volt vele a problémájuk.
Na és most figyeljetek fiúk, mert ez számotokra is tanulságos lesz ès megfontolandó.
A sráccal randiztunk nagyjából ötször. Az egyik randin ettünk. Gusztustalanul nyammogott, csámcsogott, a belem majd kifordult, annyira undorítóan evett. Az utolsó randin magához rántott, én eltoltam magamtól és mondtam neki, hogy hagyjon engem. Erre elkapta a karomat és visszarántott magához. Erre felizgult, mert szerinte ez nagyon romantikus pillanat volt, hogy én visszakoztam ő meg erőszakoskodott velem. Elkezdtem üvölteni, hogy engedjen el, de ő csak nyugtatgatott és megfogta a derekamat. Tudjátok milyen megalázó érintést, fogdosást kapni olyantól, akitől nem várjátok, akit nem szerettek? Nagyon rossz.
Arra jött néhány járókelő, akik felfigyeltek a kiabálásomra és odanéztek felénk. A srác elengedett egyből és azt mondta, hogy olyan nehezen enged el, de majd még úgyis találkozunk. Én meg gyors léptekkel hazasiettem.
Többet nem írtam neki, nem kerestem, erre egy hét múlva írta nekem, hogy keresett a kollégiumomban is, de a portás nem engedte be. Azt hazudta a portásnak, hogy az unokatestvére vagyok, de a portás szerencsére nem vette be, így nem jöhetett be.
Na itt már megijedtem. Megmondtam neki, hogy hagyjon békén, ne írjon, ne keressen. Erre azt reagálta, hogy de maradjunk akkor barátok. Mondom nem.
És vágjátok, ott erősködött nekem, rám erőltette az akaratát és nem tartotta tiszteletben azt, hogy én nem akarok tőle semmit sem. Letiltottam.
Két hónappal később írt az email címemre, hogy mi újság van velem, leírta vele mi történt, én erre nem reagáltam.
Több hónapon keresztül zaklatott, közben mondta hogy lefeküdt egy lánnyal, de ugye nem baj mert úgysem vagyunk MÉG együtt.
Aztán akkor koccolt le végleg, mikor feloldottam a facebookos tiltást és megírtam neki, hogy mostmár van barátom, le lehet állni. Ebből értett. Utána pár nappal később újra letiltottam, a neki megadott email címemet pedig azóta se nyitom meg, hátha még írna nekem.
Néha összefutok vele a városban, olyankor szúrós szemmel néz. Kibeszél az embereknek és pletykál. Én egyszerűen nem foglalkozom vele.
Állítólag azóta már randizott másokkal is, de egyikből sem lett kapcsolat, pedig helyes a srác, csak IDIÓTA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!