Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Gáz, ha a lány csókol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Gáz, ha a lány csókol meg titeket először?

Figyelt kérdés
2018. dec. 7. 20:30
 1/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Eléggé.
2018. dec. 7. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Miért lenne gáz? Nem látok ebben semmi rosszat vagy elítélendőt

Muszáj mindig minent a férfinak kezdeni , irányítani? Nincs szabályba írva hogy csak a férfi teheti meg először

N24

2018. dec. 7. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Nincs ebben semmi rossz. Lehet még tetszene is.

26/F

2018. dec. 7. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
állítólag ugyanolyan jól tudják ezt is, mint a férfiak... akkor miért lenne gáz?
2018. dec. 7. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Azt meg, hogy csinálja, kincsem?

Álmomban? Azért csak van vmi kis csókreflexem nekem is..

2018. dec. 7. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Tipikus példája annak, amikor a csomagolás fontosabb, mint a tartalom.

Ez megy youtubeon, instagramon, facebookon, a mindennapi életben, mindenhol.

A csók a lényeg, nem az, hogy történik meg vagy ki kezdeményezi.

2018. dec. 7. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, én örülnék neki.
2018. dec. 7. 21:25
 8/8 Rockarc ***** válasza:

Nem, egyaltalan nem gaz. Volt regen egy osztalytarsnom, aki kesobb kiderult, hogy nagyon bejottem neki. Egyszer a masik tettestarsaval megprobaltak a sajat furmanyos modjukon a tudtomra adni, persze en semmit nem vettem eszre belole, egy masik csajjal voltam elfoglalva gondolatban. Ha masra nem arra jo lett volna, hogy kinyissa a szemem.

Jo masfel ev mulva (vege lett a sulinak kozben) eloszlott a kod az agyamrol es meg is hivtam randira, de nem lett happy end, annyit valtoztunk addigra, hogy tobb randi mar nem lett belole. A mai napig o az egyetlen, akit banok, hogy nem jottem ossze vele, akkor, pedig huszonsok ev telt el azota. :(

Szoval a csok az egyaltalan nem gaz, az utana kovetkezo szituacio az ami cinkes lehet, ha a kivalasztott egyed nem azt reagalja, amire szamitasz. De ennyit szerintem meger, akarmi is lesz a vege, egy csokrol van szo, tul fogod elni. Hajra, szurkolok!

42F

2018. dec. 8. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!