Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan nőkről akik így vélekednek arról ha randin a férfinak kell fizetnie?
Randiztam egy nővel és természetesen amit fogyasztottunk azt ki akartam fizetni erre teljesen felháborodott hogy minek nézzem én őt neki is van fizetése, keresete és majd ő a sajátját kifizeti.
Ti járnátok ilyen nővel?
Elég ciki ez a felezgetés. Nem lehetne hogy felváltva hívja meg egyik a másikat?
Természetesen nagyjából ugyanakkora cehhre?
Hagynám minden további nélkül, viszont több randi nem lenne.
Aki úgy érzi, hogy ezzel megakarom venni, azt meg is lehet venni.
Nem járnék.
Egy hölgy, akivel randizni kezdtem annak idején, a legelső randitól kezdve mindig ragaszkodott hozzá, hogy a saját részét fizesse a fogyasztásnak. Azóta ő már a feleségem, tehát ebből nem lenne probléma. De ha "teljesen felháborodik" és olyat mond, hogy minek nézem én őt, akkor extra hisztis, akarnok nő, akinél sose fogod tudni, hogy egy jóhiszemű gesztusod után nem fog-e kiakadni rád. Egy ilyen nővel idegileg iszonyatos megterhelő a kapcsolat. Ne menj bele, hagyd a csudába a sértődéseivel, felháborodásaival együtt!
A felezést én nagyon megalázónak tartom. Ja te két kólát ittál és hármat. Akkor ez ide az oda.
Ha tényleg fizetni akar akkor felváltva fizetnénk.
Úgy látszik ma már ezt is tisztázni kell ha valaki meghív egy nőt vacsorázni ne ott legyen kellemetlen.
Akkor azt is előre tisztázni kell, hogy vacsora után dugunk vagy mindenki hazamegy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!