Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hasonlók vagy a különbözők vonzzák egymást?
A hasonló a hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja.
Jaj, most ne haj és szemszín alapján vonj már le egy következtetést.
(Páromnak és nekem is barna a hajunk és a szemünk. Csak hogy cáfoljam, amit írtál)
Na akkor cáfolok :)
Párom szőkés haj,zöld szem míg én barna hajú és kék szemű vagyok.
Ő inkabb vékony, izmos, ezzel szemben én homokóra telt alkatú vagyok, inkabb kerek alkattal
Ő realista/pesszimista, én pedig abszolút optimista vagyok.
Én szeretek beszélni, ő nem nagyon :D
Én mindig nyugodt és higgadt vagyok, ő forrófejű
Ami számomra a legizgalmasabb hobbi, szerinte unalmas.. :)
Ő bizalmatlan és zárkózott, én meg sokkal inkább nyitott vagyok
Persze van bennünk közös: szeretünk dolgozni, motorozunk, szeretjük a metál/rock zenét, imádjuk a kutyákat és még sorolhatnám
Bárki bárkit vonzhat, szerintem :)
A világos típus és a sötét hajú tényleg gyakran vonzza egymást. Ahogy a telt/mackós a vékonyat és fordítva.
De ez csak külsőség, az ízlés pedig különböző.
A kapcsolat csak akkor működik, ha alapvető dolgokban hasonlóak: akarnak-e gyereket, családi háttér, pénzügyi kultúra, szexuális igények, stb. Ezek olyan alapvető dolgok, amik nem lehetnek ellentétesek.
A többi is ezen múlik. Pl. lehet, hogy az egyik szeret főzni, a másik szeret enni. De nem mindegy, hogy ők ezt úgy élik meg, hogy mindent az egyik csinál, a másik meg csak lusta disznó, vagy hogy pont jól kiegészítik egymást. Ez az alapoktól függ.
Azt hittem ez egy komoly hangvételűbb kérdés lesz a személyiségekről. Tévedtem... 😃
Kérdező! Láss a felszín alá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!