Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kivel milyen kellemetlenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel milyen kellemetlenség történt már meg randizás közben? Például szellentés vagy egyéb hasonlók.

Figyelt kérdés

Lejjebb volt egy fingós kérdés, innen jutott eszembe a kérdés :D

Velem történt egy pár, nő vagyok, 30 éves.

Régebben a stressztől mindig felfújódtam amikor randiztam, sokáig nem is tudtam fiúval aludni, mert az éjszakák egy rémálom volt.

Egyszer előfordult, hogy amíg kiment a fiú a fürdőszobába, gondoltam elengedem magam, de olyan hangosat sikerült szellenteni, hogy szerintem nem, hogy a fiú, de még a lakótársak is hallották :D

Máskor éjszaka fújódtam fel, reggel 4ig bírtam, aztán kimentem a fürdőbe, hátha sikerül könnyíteni magamon. órákon keresztül ott voltam, de nem mertem, hátha hangos lesz. A fiú jött megkérdezni a fürdőben, hogy jól vagyok e. De iszonyatosan fel voltam fújódva, a gyomrom, beleim nagyon morogtak, így hazaküldtem hajnalban :D

2016. okt. 15. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Leggyakoribbak:

1. Olyan ember, aki alig beszél. Szerintem egy randin az a jó, ha kb 60-40% arányban beszélnek az emberek (vagy ez között). Az hogy ki a 60 és ki a 40, mindegy.

2. Olyan ember, aki állandóan beszélne és nem kíváncsi a másikra. Akinek be nem áll a szája és vagy azt várja hogy a másik leordítsa és ledominálja őt hogy szóhoz jusson, vagy egyszerűen tényleg nem érdekli mit mondjon a másik.

3. Olyan ember, aki nem ér rá találkozni egy korrekt 3-4 órányi időre. Aki állandóan rohan, siet és nem tudja megmondani hogy a következő 2 hétben egyáltalán lesz-e még ideje találkozni egy este pár órácskát.

4. Aki az első randira úgy tekint, mint valami tesztre, hogy ez még nem igazi ismerkedés, itt még csak az dől el, hogy később is akarok-e találkozni az emberrel. Méreget, megfigyel, de arra képtelen hogy elmélyedjen jobban a beszélgetésben, nem is beszélve minimális fizikai intimitás kialakulásáról azért. Látszik végig a fejében a járó mókuskerék, ahogy elemzi a másikat hogy az még alkalmas-e későbbi találkozásra.

2016. okt. 15. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

20 körül lehettem, amikor akkori barátnőmnél voltam, pár hete voltunk még csak együtt. Valószínű sikerült még otthon olyat ennem, amit nem kellett volna, nem igazán esett jól. Minden bajom volt, görcsölt, szúrt a hasam, vert a víz. Náluk épp családi összejövetel zajlott, és szerencsére a mellékhelyiség pont a nappali mellett volt, természetesen minden létező ember ott társalgott épp. Szerintem a szomszéd házban is hallani lehetett, hogy mit csinálok bent, de ez még nem volt elég, még a papír is elfogyott. :D Nagyon kínos vasárnap délután volt. :)

Egy másik lánnyal történt randi végén pedig sikerült bringával beesnem az árokba. Ő jobban élvezte, mint én. :D

Előre félek, hogy mi lesz ha találok egy normális csajt ismét, és jön az első randik egyike... :D

30F

2016. okt. 15. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó ez a biciklis sztori hatalmas :DD

Nekem is szokásom elesni a kiszemelt előtt. Randin még nem volt ilyen, de az rendszeres, hogy kinézek valakit, szemeznék vele, mosolygok, aztán kiterülök előtte, mint a béka :DDDD

2016. okt. 15. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!