Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy fiúval, de nem volt jó az első randink. Van esély, hogy később jobban érezzük magunkat együtt?
Figyelt kérdés
a legnagyobb probléma az volt, hogy nehezen tudtunk beszélgetni. sok volt a kínos csönd, nem találtunk témát. ez volt az első találkozásunk, előtte egyáltalán nem ismertük egymást. elég félénk és bátortalan a fiú egyébként. azt hittem nem jövök be neki ez után, de minden nap rám ír, viszont 2. találkozót azóta sem beszéltünk meg. (2 hete volt a randi)2015. febr. 3. 18:42
3/8 Hanariko válasza:
Térj rá Te a témára, hogy mi lenne, ha lenne második találkozó. Aztán majd meglátod mit reagál. :) Simán lehet ebből még jó is. :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem ő már túltette magát rajta ilyen szempontból. Nekem összes randim katasztrofális volt, már rögtön aznap este/másnap közölték, hogy többször ne keressem őket, szóval nem tudom milyen az, mikor várok a másik jelentkezésére / érzem, hogy van értelme folytatni, de azért két hét sok idő, ha akart volna valamit, jelezte volna. Ha viszont te adnál neki még egy esélyt, úgy érzed, hogy van benne potenciál, mindenképpen hajrá, mert minél többet beszélgettek cseten, annál kisebb a lehetősége annak, hogy marad témátok. Most már azért bizonyára kellőképpen kiismerted, tudnátok miről beszélni.
5/8 A kérdező kommentje:
félek attól,hogy ugyanolyan kínos lenne a 2.randi is... pedig egyébként nagyon tetszik a fiú
2015. febr. 3. 18:50
6/8 Hanariko válasza:
Mit csináltatok első randin? Másodjára menjetek mondjuk moziba, ha Neki is megfelel, és a mozi alatt ugyan nem, de utána tudok beszélgetni, többek közt a film egy jó alap lenne hozzá. :) Aztán onnan tuti jönne valami téma, hogy veletek történt-e hasonló mint a filmben (már ha olyat néztek) vagy hogy hasonló ehhez és ehhez a filmhez, kedvenc színész/színésznő (ha erről még nem beszéltetek) stb.
7/8 A kérdező kommentje:
update: azóta sem hivott 2. randira, és már nem is beszélünk :D lesz jobb...
2015. febr. 25. 02:58
8/8 Hanariko válasza:
Biztos, hogy lesz jobb. :) Ha még ilyen korán abba marad a dolog, akkor nincs nagy "tragédia", tényleg lesz jobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!