Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá, hogy örökké együtt leszek a barátnőmmel?
18 vagyok ő 17.
Szeretjük egymást, már lassan 2 éve.
Együtt vesztettük el a szüzességünket is. Együtt volt az első smedve is.
Bár én 2 év után úgy érzem,hogy a szerelem kezd átalakulni. Nemrég olvastam,hogy minden szerelem elmúlik. Lehet,hogy ez is és átalakul valami mássá ? Mert ha igen akkor én nem kérek belőle mert a szerelem a legjobb dolog a világon :)
Igen, tény, hogy a szerelem átalakul. Mert a szerelem az, amikor csak a jót látod benne, és nem érdekel semmi más, és rózsaszín a világ. És ha eltelik egy kis idő, ebből szeretet lesz, ami annyival másabb, h megismered a rossz oldalát, és nem csak akkor leszel vele, amikor minden széép, hanem mikor kevésbé az, akkor is. Elfogadod olyannak, amilyen. És szereted. Az érzés attól még marad.. attól még ha távol van hiányzik, és attól még ugyan olyan édes a csókja mint az elején.
Az, ha a szerelem elhalványul, az nem átalakulás, az egyszerűen elhalványulás. Mindkettő megtörténhet, de a kettő nem ugyan az, főleg a végkimenetelt tekintve.
ma 21:44-es teljesen egyetértek!
Kérdező: Mi is ugyan ebben a korban jöttünk össze mint ti és még mindig együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, igaz már elmúlt a rózsaszín köd, de alig várjuk mindig, hogy egymás karjaiban lehessünk. Igaz, nálunk is voltak mély pontok, de Ő nála nincs jobb <3 Sikerült túl lépnünk egy nehéz időszakon (távol kerültünk egymástól és csak hétvégente tudtunk találkozni- ez sok problémát okozott, de sikerült megoldanunk). Ez a Te döntésed, hogy szakítasz vagy sem. Én örülök, hogy nem adtuk fel, mert 4,5év után is úgy érzem hogy Ő a tökéletes számomra. S ezzel ő is így van. :)
20/L és a párom 21
Örökké? Tuti nem, valamelyikőtök egyszercsak feldobja a pacskert, ha más nem. :D
Amúgy meg nem sanszos, hogy pár évig még együtt lesztek. De nem is kell ezen agyalni, amíg tart, tart, amikor elmúlik, lépni kell.
"Együtt vesztettük el a szüzességünket is. Együtt volt az első smedve is. "
Ha medvével vesztettétek el a szüzességeteket, az valóban egy életre szóló élmény lehet!!
Van rá esély, de ritka az ilyen.
Csakis rajtatok múlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!