Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt miért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy sráccal pár hete, eddig minden jól alakul, de van egy idegesítő szokása. Néha azt csinálja, hogy elváltoztatja a hangját és azt ismételgeti, amit mondok, egyszóval utánoz és próbál olyan hangon beszélni, mint én... Ez elég idegesítő, mert olyan, mintha azt figurázná ki, ahogy beszélek. Pedig szerintem nem beszélek olyan idegesítően, mint ahogy ő csinálja. Sosem beszélek nyávogva, az ismerőseim szerint sem... Már szóltam neki, hogy ez idegesítő, de mégis minden találkozásnál csinálja egy-két alkalommal. Kérdeztem is, hogy ezt miért csinálja, de nem válaszol sose. Miért műveli ezt a hülyeséget szerintetek??

22L és 24F

2019. ápr. 30. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
24 éves? Akkor idióta!
2019. ápr. 30. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Baszus mi ezt ovodába csináltuk. Szerintem ha legközelebb csinálja hagyd ott és ne írj neki egy napig semmit kockáztass legyél keményebb mert ez elég fura vis lkedés.
2019. ápr. 30. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

lehet azt hiszi ez vicces

bár akkor nem folytatta volna azután is, hogy te jelezted neki, hogy ez számodra zavaró

2019. ápr. 30. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Érdekes.
2019. máj. 1. 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:
mert kb 5 éves gyereknek van ilyen értelmi szintje....
2019. máj. 1. 01:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy ezt ne csinálja, mert ez zavar téged.
2019. máj. 1. 06:09
 7/7 anonim válasza:

Nekem is van ehhez hasonló élményem. Nem tudom a pasik miért ilyen idióták ebben a korban...

Szerintem az a jó megoldás (nálam ez vált be), hogy felállsz és otthagyod a francba. Ha utánad megy és bocsánatot kér, akkor oké. Ha nem, akkor meg nem veszítesz sokat.

2019. máj. 1. 08:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!