Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randi után 3 napig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randi után 3 napig nem keres a férfi, akkor ennek annyi, ugye?

Figyelt kérdés
Pár napja találkoztam egy pasival, órákon át tartott a randi, a végén azt mondta, majd keressem én (ez már elég fura volt, mintha rám bízná, lesz-e folytatás. Én abból nem engedek, hogy a ferfi keressen a randi után, ezért nem teszem meg az első lépést. De nem keresett 3 napja, akkor gondolom, részéről ez ennyi volt, ugye? 24/L, 34/F
2019. ápr. 22. 19:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
A pasi úgy is felfoghatja hogy kosarat kapott és annyi.
2019. ápr. 23. 13:43
 22/24 A kérdező kommentje:

"Anyukám" meg hasonló kommentelők nem tudom milyen alomban nevelkedtek, de szerintem lehet normális stílusban is írni, elvégre én se bántottam meg senkit.

Sajnos azt tapasztaltam , hogy ha egy férfi nem keres egy nőt, akkor lehet azt bármire fogni, csak azt jelentheti, hogy nem érdekli annyira. Ha eddig sem volt szívbajos a kezdeményezésnél, akkor nem hiszem, hogy arról lenne szó, hogy fél.

2019. ápr. 23. 16:26
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sokkal jobb tapasztalatom volt pasikkal, akik nem kovettek a hagyomanyos nemi szerepeket, nehany ember

tenyleg megerkezhetne mar a 21. szazadba.

A mostani baratommal szamot csereltunk egy buliban, es mivel nagyon tetszett, ket nap mulva EN irtam ra, es nem bantam meg:)

Persze ha nem fog meg a pasi, akkor nem hiszem, hogy irok neki.

2019. ápr. 23. 16:55
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem fogott meg téged annyira, akkor ne keresd. Ha kell neked, vagy jobban meg akarod ismerni, akkor meg írj neki. Nem fog a gyűrű leesni az ujjadról. Ha nem oké, akkor meg még a 2. randit is kihagyhatod. Nem kell itt egyből vérre menően komolyan gondolkodni.

30/nő

2019. ápr. 23. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!