Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randi után 3 napig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randi után 3 napig nem keres a férfi, akkor ennek annyi, ugye?

Figyelt kérdés
Pár napja találkoztam egy pasival, órákon át tartott a randi, a végén azt mondta, majd keressem én (ez már elég fura volt, mintha rám bízná, lesz-e folytatás. Én abból nem engedek, hogy a ferfi keressen a randi után, ezért nem teszem meg az első lépést. De nem keresett 3 napja, akkor gondolom, részéről ez ennyi volt, ugye? 24/L, 34/F
2019. ápr. 22. 19:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Miert nem mondtad neki, hogy te ebben regimodi vagy es szted a ferfi keressen? Lehet o is azt gondolja most h ennyi volt mert nem irsz.
2019. ápr. 22. 19:49
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
Azért ez esetben tehetnél kivételt. Lehet, ő is azt gondolja, hogy nem érdekel téged.
2019. ápr. 22. 19:52
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
Te rá vársz, ő meg rád. :) Szép (is lehetett volna).
2019. ápr. 22. 19:54
 4/24 A kérdező kommentje:
Igen, kellett volna mondanom, csak túl hirtelen leokeztam és elkoszontunk. De azt gondolom, ha komolyan akarna, akkor megtalalna a módját. Nekem azzal kapcsolatban csak rossz tapasztalatom van, ha én keresem először a férfit.
2019. ápr. 22. 19:54
 5/24 anonim ***** válasza:
86%
Ha leokéztad akkor neked kéne keresned.
2019. ápr. 22. 19:58
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

Ohhhh ezek az istenverte semmiresejó játszmák. Mikor megállapodtok, hogy te keresed, akkor derogál kinyitni a szádat, most meg játszod az úrilányt. Hányat is írunk? 1970-et?

Hogy az ostoba csitrinek letörne a keze, ha dobna egy smst a csávónak, hogy "szia, hogy vagy". Mert ez legalább őszinte lenne.

2019. ápr. 22. 19:59
 7/24 A kérdező kommentje:

Azért nem úgy kell elképzelni a beszélgetést, hogy "Akkor majd keress, ha szeretnél, rendben?" erre én :"Persze, keresni foglak!".

Ő csak annyit mondott: "Majd írj" én meg "Oké, jóéjt" és elváltunk. Nem hiszem hogy ez akkora megállapodás lett volna.

2019. ápr. 22. 20:06
 8/24 anonim ***** válasza:
97%

Teljesen igaza van itt a többieknek. Ha leokéztad, akkor ne essen le gyűrű az ujjadról, hogy dobsz neki egy üzit. :D

Legfeljebb legközelebb említsd meg neki, hogy mostantól ő jön.

2019. ápr. 22. 20:07
 9/24 anonim ***** válasza:
89%

Neked kell írni, ha leokéztad. Ez részéről azt jelentette, hogy ha te utat adsz, akkor lehet következő randi.

De királykisasszonykodj tovább.

2019. ápr. 22. 20:09
 10/24 anonim ***** válasza:
27%
Én is inkább hagynám veszni, mint futkossak egy pasi után.
2019. ápr. 22. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!