Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randi után 3 napig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randi után 3 napig nem keres a férfi, akkor ennek annyi, ugye?

Figyelt kérdés
Pár napja találkoztam egy pasival, órákon át tartott a randi, a végén azt mondta, majd keressem én (ez már elég fura volt, mintha rám bízná, lesz-e folytatás. Én abból nem engedek, hogy a ferfi keressen a randi után, ezért nem teszem meg az első lépést. De nem keresett 3 napja, akkor gondolom, részéről ez ennyi volt, ugye? 24/L, 34/F
2019. ápr. 22. 19:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Igen most jogosan várja hogy írj te mert valahol csak megígérted neki. Ezért rád vár és nem ír mert azt hiszi nem érdekel téged és nem akar nyomulósnak sem tűnni gondolom.
2019. ápr. 22. 20:11
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Nekem annyi lenne. Ez a "majd írj" olyan lerázósan hangzik, de semmiképpen sem úgy, hogy annyira akarná a folytatást.
2019. ápr. 22. 20:14
 13/24 A kérdező kommentje:
Nekem is fura volt. Ritkán randizom, de mindig kapok utána a fiútól valami visszajelzést, legalább másnap, ráadásul tényleg órákig együtt voltunk, még 5-6 óra után sem akart lerázni. De ha nem, hát nem, én nem vagyok egy nyomulós típusú lány.
2019. ápr. 22. 20:21
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
De utána itt ne siránkozz hogy miért nem találsz senkit! Vagy hogy te milyen csalódott vagy miközben más boldog.
2019. ápr. 22. 20:25
 15/24 anonim ***** válasza:
91%
A te esetedben még nem számítana nyomulásnak ha ráírsz hiszen így beszéltétek meg. Amúgy abban is van valami amit 12es ír, de így sosem derül ki és lehet hogy csak egy félreértés miatt nem lesz semmi a dologból. Mindig a kihagyott lehetőség a legfájóbb.
2019. ápr. 22. 20:36
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
Lehet ő sem akar nyomulósnak tűnni.
2019. ápr. 22. 21:24
 17/24 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként min osztana vagy szorozna ha rairnal? Mennyivel jobb, hogy most eltemettél egy olyan dolgot, ami lehet baromira nem is úgy van ahogy te azt gondolod?! Egyébként a felnőtt emberek tisztázni szokták a dolgokat és nem játszmázni. Mivel te ramondtad, hogy "oké, jelentkezel", ezért a pasi sem akar írni, nehogy te gondold őt nyomulósnak... Miből áll megkérdezni, hogy van-e valami gond? Ennyi erővel a kórházban is feküdhetne, téged az sem érdekelne mert a qrwa női büszkeséged... Hát gratulálok! Nem csoda, hogy egyedül vagy :)
2019. ápr. 22. 21:53
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

12-essel értek egyet.

Amúgy meg, tök mindegy, hogy ő azt mondta, majd keresd Te. Ha a pasi úgy odalenne érted, akkor ő keresett volna már, kb. még aznap, vagy másnap. Én nem írnék rá, nem mennék házhoz a lófaxért.

2019. ápr. 23. 09:25
 19/24 anonim ***** válasza:
74%
Anyukám! Abban az üziben állapodtatok meg, hogy TE keresed majd. Akkor mi a tö kömet vársz őrá? Olyan, mintha 16 lennél, aki azt sem tudja mit akar.
2019. ápr. 23. 12:13
 20/24 anonim ***** válasza:
77%
Jó, keresse a csaj, mert így állapodtak meg. De akkor ezen logika szerint a pasinak tökmindegy? Azért ez sem túl bíztató.
2019. ápr. 23. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!