Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs önkritika egy ilyen nőben?
Randioldalon irkál nekem, 23 éves, van egy 2 éves gyereke és egy 2hetes. A férje vagy élettársa vagy milyen ott hagyta őket egy másik noert.
Meg most hagyta ott a férfi most született a gyereke de már férfit keres. Na meg legyen már onkritikaja ki fog tolerálni két gyereket?
Nem is nagyon dolgozott meg, a facebookja tele van a volt pasijaval képekkel de szinte mászott anno rá.
Kerdezget engem h milyen lányokkal volt a jobb a szex, a telt vagy a vékony.... Sztem ezt nem már az elején kell tárgyalni pláne h gondolja h nem akarok semmit, meg szexet sem tőle.
96 kg de elvileg a szülés miatt ennyi, víz ami le fog menni. De még úgy is velem egy súlyban van, de sokkal alacsonyabb.
Én nekem nincs egy gyerekem sem, házas sem voltam, a karrierem is meg szeretném munka mellett építeni. Egyáltalán nem mondom h ilyen meg olyan jó parti vagyok de miből gondolja h nekem egy ilyen nő az alomno? Ja meg leírja h ő is volt már nőkkel mert biszex és h a sovannyal milyen rossz volt....
Olyan mintha osztonleny lenne.
Nem tervezett gyerek volt el akarta vetetni csak a fiú nem hagyta később meg még el is hagyta.
Ha annyira a gyerekein járna az esze akkor nem férfit keresne meg ha szeretethianyos is.... Egy jó anya csak a gyerekeinek el és lemond mindenről....
O ha elrontotta az életet törődjön bele inkább nevelje a két szép gyermeket h minél jobb sorsuk legyen. Potapat nehezen fog kapni. Meg ha 35 éves nőről beszélnénk akkor másabb lenne.
Ott van szerencsétlen csaj 2 gyerekkel, akik beszélni sem tudnak, csak egy idióta szól hozzá cseten, kövérnek érzi magát, most hagyták el, önbizalma a nullán, ezért begyűjtene pár bókot szabadidejében, te meg elítéled.
Még az empátiához sem szorult beléd elég iq.
Láttál már csecsemőt? napi 20 órát alszanak, a maradékban mellencsüngnek vagy sírnak.
Bőven lehet ideje csetelni, nem csinál semmit rosszul, társaságra vágyik, ha ebből meg kapcsolat is lesz, csak jól járhat.
Az egodat sérti csak, azt hiszed jobb nőknek kellene rád mászniuk, nem neki, de sajnos ő a szinted..
34-esnek igaza van. Otthagyták, és ennyi kikapcsolódást nem érdemel? Attól még tud a gyerekekkel foglalkozni, ha társat keres. Vagy két gyerek után már koporsóban a helye? Igenis lépjen túl hamar a problémákon, ne merüljön el az önsajnálatban, mert az a gyerekeknek se lenne jó.
Az meg egy oltári nagy baromság, hogy egy nő gyerekekkel már nem kell a pasiknak. Csak szűkül a kör a családcentrikusabb, komolyabb pasik felé, ami nagyon jó dolog :)
Lehet hamarabb talál társat így magának, mint te, pont a nyitottságának köszönhetően.
"Nem az hogy eltelt volna mondjuk egy év. Én tuti megutaltam vna az összes férfit a helyében jó időre ilyen után."
És? AKkor neki is azt kell?
Hány nő írt ide ki kérdést, hogy nincs önkritika a sok lepukkant, elvált bácsiban, amikor fiatal lányokat akarnak felszedni?
Családcentrikus.... Sok itt a nagyokos.... Aki családcentrikus az mind saját gyereket akar, nem egy idegenet nevelni.
Most őszintén ha még egy sajátot is akarna azzal akivel majd megismerkedik a férfinek rögtön 3 gyereke lenne és nagy család.... Szerintetek melyik húszas harmincas évei elején álló férfi elégge nincs meg felkészülve h 2 gyereke legyen hirtelen....
Na meg úgy igazságos h a férfinek is legyen gyereke ha a nőnek van....
És igen az öreg bácsinak is lehetne annyi onkritikaja h ne irjanak a fiatal lányoknak.
És épp ezért lesz tart itt a világ ahol.... Ahelyett h megoldanak az emberek a problémát inkább szetmennek. Ahelyett h megeismernek egymást inkább nem védekeznek és nem érdekli őket a következmény. És még a gyerek életét is tonkreteszik
Ha te nem akarod más gyerekét nevelni, semmi baj, csak akkor egy anyukának ne válaszolgass! Ha meg ebből se ért, tiltsd le, problem solved.
Ha minden áron ez kell, akkor menjen Tinderre, tegyen fel olyan képeket, amin csinosan van felöltözve és kap majd bókot.
És a válaszom is torolték 😂
Vicc vagy amúgy.
Minek foglalkozol vele akkor. Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!