Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs önkritika egy ilyen nőben?
Randioldalon irkál nekem, 23 éves, van egy 2 éves gyereke és egy 2hetes. A férje vagy élettársa vagy milyen ott hagyta őket egy másik noert.
Meg most hagyta ott a férfi most született a gyereke de már férfit keres. Na meg legyen már onkritikaja ki fog tolerálni két gyereket?
Nem is nagyon dolgozott meg, a facebookja tele van a volt pasijaval képekkel de szinte mászott anno rá.
Kerdezget engem h milyen lányokkal volt a jobb a szex, a telt vagy a vékony.... Sztem ezt nem már az elején kell tárgyalni pláne h gondolja h nem akarok semmit, meg szexet sem tőle.
96 kg de elvileg a szülés miatt ennyi, víz ami le fog menni. De még úgy is velem egy súlyban van, de sokkal alacsonyabb.
Én nekem nincs egy gyerekem sem, házas sem voltam, a karrierem is meg szeretném munka mellett építeni. Egyáltalán nem mondom h ilyen meg olyan jó parti vagyok de miből gondolja h nekem egy ilyen nő az alomno? Ja meg leírja h ő is volt már nőkkel mert biszex és h a sovannyal milyen rossz volt....
Olyan mintha osztonleny lenne.
De miért ne gondolná aut hogy van nálad esellye? Mond meg neki hogy neked nem kell és ennyi.
Önkritika..ugyan már. Van elég olyan pasas aki vevő az ilyen nőkre is.
Tényleg vevők?
Sztem max a sirankozok. Ha ilyen nő lenne a jovendobelim inkább meg sem nosulok. Eleve két gyereket én biztos nem fogok tartani akik maseak. Na meg sztem ám sem a munka hőse a csaj sem.
Nem kell nekem h szép gazdag legyen a lány az anyagiak utolsó helyen állnak, a lényeg annyi h neki se legyen gyereke és szeressen. Na meg nem utolsó szempont h dolgozik.
Tavaly amikor szintén nem volt kapcsolatom találkoztam egy gyerekes lánnyal. Nem volt csúnya csaj de nem is a gyerek miatt nem jöttünk össze de belegondoltam h én tartsam más gyereket 26-27 éves fejjel amikor nekem nincs is. Nem olyan ha a férfinek nincs gyereke a nőnek meg van.
Máskor az a baj, hogy a nők nem kezdeményeznek, meg nem válaszolnak.
Ő kezdeményez, de az se jó, mert neked egy gyerektelen cicababa kell.
Az viszont nem szorul rá arra, hogy olyan pasikra írjon rá, mint te.
Ez egy ördögi kör. Szerintem vegyél inkább kutyát.
Nem de ha neki két gyereke van meg most hagyták meg el akkor ne férfit keressen már pláne h meg most szült. Na meg ilyenek keressenek olyat akinek gyereke van.
Tőle sokkal különb lányok is szokták írni. Nem is azzal van a baj h írt hanem h nincs onkritikaja meg rögtön férfi.
Én ha nő lennék ha így atvernek kihasználnak egy jó időre megutaltam volna a pasikat és a gyerekeimnek élnek. De könnyebb keresni férfit mert viszket meg dolgozni sem akar vki....
Te is itt siránkozol össze vissza.Van akinek ő kell,neked nem.Akkor ne beszélgess vele és ne hüledezz itt,hanem keress olyat,aki neked kellene.
Teszed a szépet neki gondolom,azért kérdezget téged ilyenekről,különben ő koccolt volna téged már.
Másoknak is kellene, mert 23 éves..
Mi az, hogy nem a munka hőse? Érettségi óta folyamatosan terhes volt vagy csecsemőt gondozott..
Miért zavar, hogy próbálkozik pasit fogni?
Ugyan az zavar téged is, mint a nőket.. Szinteden alulinak tartod és sérti az egód, hogy azt hiszi egy szinten vagytok..tudod a nőket is ezért sérti, ha számukra nyominak tartott pasik próbálkoznak náluk..mert azt hiszik ők különbek.. ahogy te is különbnek tartod magad, de a külvilág nem tart annak, hisz ez a csaj magáhozvalónak tart téged..
Ahogy elnézem túlsúlyos vagy jócskán, tanulatlan, buta és hiú. Gondolom a nők álma lehetsz..
Koppanj egyet a talajon, nem vagy különb a csajnál.
Amúgy akkor lenne ideális pasit fogni, mikor a gyerek még csecsemő, így az új pasihoz jobban fog kötődni, valódi nevelőapja lehet.
Haha 6oska nagyon tévedsz.
Sokkal különb baratnoim voltak mint ő.
Nekem azzal van a bajom h irkál gyermektelenek férfiaknak meg most szült de már férfi kell.
Egyáltalán nem vagyok túlsúlyos pont jó a súlyom. Épp ezaz h ő a túlsúlyos.... 96 kg de az eredeti súlya is több mint nekem.
Szted ki akar nevelőapja lenni? Nincs olyan ember. Mindenki sajátot akar.
23 évesen már lehet gyereke, na de 2 is? Az már sok mindent elárul róla. 2 hete szült, na ez a legsúlyosabb. 2 hetes baba mellett férfit keres... Egy normális nő 2 hetes baba mellől fel se tud kelni, egész nap fogja, eteti, tisztába teszi plusz még egy 2 évese is van.
Mindegy hogy van e munkája, 23 évesen 2 gyerekkel nem igazán lehet munkatapasztalata, de nem emiatt kell leépíteni, hanem amit írtál hogy miért kellene neked más gyerekével kínlódni?
Keress egy független nőt akivel te is családot alapíthatsz. Teljesen jogos hogy nem akarod nevelni más gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!