Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs önkritika egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs önkritika egy ilyen nőben?

Figyelt kérdés

Randioldalon irkál nekem, 23 éves, van egy 2 éves gyereke és egy 2hetes. A férje vagy élettársa vagy milyen ott hagyta őket egy másik noert.

Meg most hagyta ott a férfi most született a gyereke de már férfit keres. Na meg legyen már onkritikaja ki fog tolerálni két gyereket?

Nem is nagyon dolgozott meg, a facebookja tele van a volt pasijaval képekkel de szinte mászott anno rá.

Kerdezget engem h milyen lányokkal volt a jobb a szex, a telt vagy a vékony.... Sztem ezt nem már az elején kell tárgyalni pláne h gondolja h nem akarok semmit, meg szexet sem tőle.

96 kg de elvileg a szülés miatt ennyi, víz ami le fog menni. De még úgy is velem egy súlyban van, de sokkal alacsonyabb.

Én nekem nincs egy gyerekem sem, házas sem voltam, a karrierem is meg szeretném munka mellett építeni. Egyáltalán nem mondom h ilyen meg olyan jó parti vagyok de miből gondolja h nekem egy ilyen nő az alomno? Ja meg leírja h ő is volt már nőkkel mert biszex és h a sovannyal milyen rossz volt....

Olyan mintha osztonleny lenne.

2019. ápr. 15. 17:15
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Nem dolgozik ezt mondom. Na meg ha van egy nő és egy férfi dolgoznak mindketten és közös háztartásban élnek akkor arányait tekintve a férfinek többe kerül mivel a két fizetést 4en élik fel, ergo a férfi tartja a gyerekeit.... Csaladibol nem jön ki semmi.
2019. ápr. 15. 17:50
 12/48 The pale emperor ***** válasza:
95%

Tény, hogy amit leírtál elég abszurd. Mármint a nő helyzete meg úgy en block a nő kommunikációja. De azért te sem vagy ám egy főnyeremény ordít az írásodról a primkóság. Szóval szerintem vegyél egy picit vissza mert ez így nagyon visszás. Amúgy meg honnan veszed, hogy mindenképp eltartót keres? Ilyet azok szoktak írni akik a szaros 100k nettójukat féltik betegesen. Egyébként meg az is furcsa még nekem, hogy mi a szarért beszélsz vele ha nem akarsz tőle semmit? Tiltás gomb, jónapot.

Hát jó..

2019. ápr. 15. 17:50
 13/48 A kérdező kommentje:

Azért beszélek vele mert amugy egyrészt sajnálom is meg h hogy lehet ilyen egy apa h két gyermeket otthagy és a nejét terhesen. Amúgy írt dolgokat de én biztattam h ne adja fel.

Egyébként nem 100kt keresek és van pénzem és autóm is bár ez nem ide tartozik. Az a lényeg h nem nelkulozom de nem is élek nagylabon.

Azért gondolom h eltartatna magát mert azért csak jó egy nőnek ha évekig otthon van gyesen és a legkönnyebb szülni egy gyereket. Meg nem igazán akar dolgozni ahogy kivettem a szavaiból.

Egyébként a tesóm is elvan otthon gyesen, persze ő meg ha raszorulna elmenne már dolgozni....

Én ebben az egész témában régimódi vagyok. Nő férfi házasság munka ha belefér nyaralás külföldön gyerekek gyes utána ismét munka, az apuka segítsen be a gyereknevelésben ne csak az anyára Essen minden.

2019. ápr. 15. 18:06
 14/48 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem tetszik, akkor nem kell vele beszélgetni. Téma lezárva.
2019. ápr. 15. 18:07
 15/48 anonim ***** válasza:
93%
Jó és akkor mi a kérdés? Valaki ajánlatot tett, te visszautasítottad, haladhatunk tovább.
2019. ápr. 15. 18:08
 16/48 A kérdező kommentje:
Nekem csak azzal van problémám h nincs onkritikaja h a gyermekeivel kellene törődni velük lenni nekik élni nem férfit keresni. Az érdekel h miért lehet ilyen? Nem szereti a gyereket annyira vagy mi?
2019. ápr. 15. 18:11
 17/48 anonim ***** válasza:
94%
Hát írd meg neki. Én simán megírtam huszonévesen az elhízott ötvenes, bajuszos vállalkozónak, hogy keresgéljen máshol, mert nekem egyáltalán nem jön be.
2019. ápr. 15. 18:19
 18/48 anonim ***** válasza:
93%
Ja és nem baj, ha sajnálod, de így azt hiszi van esélye. Én rögötn lezárnám ma a dolgot.
2019. ápr. 15. 18:20
 19/48 anonim ***** válasza:
94%

Miért ne hinné, hogy van esélye, ha folyamatosan beszélgetsz vele, bátorítod? Pont ezért hiszi azt. Lehet tényleg nincs önkritikája, de amit te teszel, az sem helyes. Egyszer el kell mondani érthetően, hogy sajnálod őt, de a viselkedése visszataszító számodra, és nem áll szándékodban pótapa lenni, így ezt most zárjátok le.

Ez lenne az egyenes és tisztességes, nem pedig nyünnyögni neki, hogy jajj szegény ő.

2019. ápr. 15. 18:27
 20/48 anonim ***** válasza:
86%

Lányom fel éves volt és pasiztam...na bumm! Ettől még imádom a lányom. Magányos és attól hogy gyerekei vannak meg vagyhat egy normális társra.

Semmi közöd ahoz, hogy van e Önkritikaja. Ha adod alá a lovat, miért ne hihetné hogy van esélye?

N27

2019. ápr. 15. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!