Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs önkritika egy ilyen nőben?
Randioldalon irkál nekem, 23 éves, van egy 2 éves gyereke és egy 2hetes. A férje vagy élettársa vagy milyen ott hagyta őket egy másik noert.
Meg most hagyta ott a férfi most született a gyereke de már férfit keres. Na meg legyen már onkritikaja ki fog tolerálni két gyereket?
Nem is nagyon dolgozott meg, a facebookja tele van a volt pasijaval képekkel de szinte mászott anno rá.
Kerdezget engem h milyen lányokkal volt a jobb a szex, a telt vagy a vékony.... Sztem ezt nem már az elején kell tárgyalni pláne h gondolja h nem akarok semmit, meg szexet sem tőle.
96 kg de elvileg a szülés miatt ennyi, víz ami le fog menni. De még úgy is velem egy súlyban van, de sokkal alacsonyabb.
Én nekem nincs egy gyerekem sem, házas sem voltam, a karrierem is meg szeretném munka mellett építeni. Egyáltalán nem mondom h ilyen meg olyan jó parti vagyok de miből gondolja h nekem egy ilyen nő az alomno? Ja meg leírja h ő is volt már nőkkel mert biszex és h a sovannyal milyen rossz volt....
Olyan mintha osztonleny lenne.
Szia!
Nekem csak egy kérdésem lennne?
Ha ennyire elítéled és nem is vonz,miért foglalkoztat a kérdés annyira, hogy még ide is kiírd?
Nem lehet, hogy bejön neked az a nő, csak a két gyerek zavar?
Gondolkodtál már esetleg ezen? ;)
Benned llátja, hogy majd jobbra fordul neki...
De ez kizárólag a te döntésed. Ha nell, akkor ne rabold egyikőtök idejét sem.
Egyáltalán nem hitegetem nem beszélünk úgy mintha akarnánk egymástól valamit legalábbis én nem adom alá a lovat. Az h ő mit gondol ő tudja.
Ha picit odafigyelt vna magára de nem nem is ha duci az meg nem elítélendő de ha nem csinaltatta vna fel magát 2x akkor még lehetett vna is normális kapcsolata.... Amúgy nem jön be nekem nem az én vilagom. O amúgy is azt hiszi szerelem az élet.
Kérdezte h voltam e már szerelmes nagyon úgy h felperzselt stb mondom igen volt egy lány akit mindegyiktol jobban szerettem. Elkezdi h lesz még olyan akit még jobban. Hát igazandibol van szerelem és igaz szeretet de minden kapcsolat részben erdekkapcsolat is.
Van sok szép aranyos kedves csaj a környezetemben akik már férjhez mentek és általában nézték az anyagi hátteret is. Tehát nem gondolom h csak a szerelem mindenek felett.
Na meg sztem fontos a karrier is amit én folyamatosan epitgetek.
Keresi a szponzort a gyerekekhez biztos nem havi fél milla lesz a gyerektartás amit kapni fog. Munkahely, diploma nélkül milyen állást fog találni 23 évesen 2 pici gyerekkel?
Ezért kell gyorsan valami butagyerek aki majd eltartja őket a nagy szerelemben.
Ok.
De pontosan mi miben is tudunk neked segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!