Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ilyen ugye nem normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen ugye nem normális?

Figyelt kérdés

Megismertem pár napja egy srácot, Facebookon jelölt be. Elkezdtünk beszélgetni, eleinte jó fejnek tűnt, érdeklődőnek,kedvesnek. Ám elkezdett fura lenni. A gépem lefagyott beszélgetés közben, és (hozzátenném telefonon azért nem írtam neki,mert gondoltam nem olyan hosszú idő amíg rendbe jön a gép, és arra akartam inkább koncentrálni) nem reagáltam neki kb 30 percig,és ilyeneket írt, hogy:

- hát így nem lehet beszélgetni, hogy itt hagysz..

- Miért nem írsz? (3x)

- Jó ha ennyire untatlak, elmegyek, ha érdekellek,majd írsz,szia.

Nem is az én hibámból fagyott le a gép,és csak fél óra volt. Plusz még bütyköltem rajta egy-két dolgot.

Utána írtam, hogy bocsi, de ez meg az volt. Aztán este dumáltunk,én bealudtam véletlenül beszélgetés közben, másnap reggel ugyanazokat leírta, mint amit az előbb írtam.. Itt már kezdett elegem lenni. Aztán egy nap után ilyenekt írt, hogy mennyi közös van bennünk, kezd belém szerelmes lenni (holott élőben még sosem látott), szerinte én vagyok a lelki társa. Nekem ez ismét fura volt, kezdtem félni tőle, így kevesebbet reagáltam. Aztán megint hülyeségeket írt, én meg megírtam neki,hogy sajnálom, de mégsem akarok beszélni. És letiltottam. Aztán csinált egy új facebookot, ahol leírta, hogy minden nő ezt csinálja vele, pedig ő jó ember, jót akar. Nem reaáltam rá, letiltottam, aztán csinált egy új facebookot, ahol könyörgött hogy írjak neki, könyörgött,hogy találkozzunk,mert magányos, depressziós.... Onnan is tiltottam.

Én voltam a szemét? Szerintem nem... L

2019. ápr. 14. 18:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Velem is hányszor eljátszotta már több nő is hogy este egyik pillanatról a másikra eltűnt facebookról én meg írtam és másnap meg sem említette miért csinálta, de nem vontam kérdőre hanem abbahagytam vele a kapcsolatot. Az én esetemben az volt, hogy nem érdektelen voltam számára és ignorált. Felnőtt férfi megérti az ilyet, nem pedig elmebeteg módjára viselkedik.
2019. ápr. 14. 18:45
 12/24 anonim ***** válasza:
6%
neked aztán van empátiád,kérdező,egy darab kaki vagy
2019. ápr. 14. 19:10
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, a felétől nem olvastam tovább. Nekem ebből az jött le, hogy a pasinak vannak agresszív hajlamai. Kell ez neked?

Más helyzetben majd durvábban jön elő.

2019. ápr. 14. 19:11
 14/24 anonim ***** válasza:
81%
# 7 Sajnállak téged. Ha veled van kapcsolatban valaki (ha egyáltalán kapcsolatba lennének veled), akkor onnantól kezdve nincs saját élete, mert te mindent számon kérsz tőle, pisilni sem mehet nyugisan, mert te rögtön számon kérnéd, hogy hol volt...
2019. ápr. 14. 19:15
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Máskor írd ki a kérdésben, hogy valójában nem vársz őszinte válaszokat, mert aki nem nyal be, azt lepontozod. ;D Szánalmas kis pycsa. :D
2019. ápr. 14. 19:19
 16/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
87%

Egyeseket itt nem tudom megérteni. Ha valaki nem reagál két és fél másodpercen belül nekik, akkor azonnal törlik, tiltják, minden toszom. Sosem csináltam problémát belőle, ha valaki pár órára, vagy akár aznapra lelépett.

Durván 6-7 évvel ezelőtt, miután az akkori párommal szakítottam, volt egy jelentéktelen nőismerősöm, na ő volt ilyen fejetlen, kapkodó, idegbeteg hebehurgya. Nem akartunk egymástól semmit, mégis folyamatosan számonkért, mintha együtt lettünk volna, hogy én eltűnök 1-2 órára, akár fél napokra is (nyilván nem lógok folyamatosan a telefonomon, pláne nem gép előtt, meg a kenyérrevalót is meg kell keresni napközben, s egyéb teendői is vannak az embernek). Ha nem reagáltam napközben valami bugyuta kérdésére, vagy nem voltam telefonközelben, egyből hisztizett, kiakadt, meg később ordibált telefonban. :D Elég hamar ignoráltam ezt a kerge nőszemélyt. Léteznek ilyen elmebetegek is.

2019. ápr. 14. 19:19
 17/24 anonim ***** válasza:
26%

Te már csak tudod, hogy ki az elmebeteg, meg ki a normális a 39%-oddal... :DDD

Nagy az Isten állatkertje...

2019. ápr. 14. 19:23
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
az jó jellemre valll hogy le elmebetegezel valakit mikor nem is ismered,lehet csak depresziós,ezért beszél,fogalmaz így,nem ismered a múltját,demár egyből ő elmebeteg ő pszihopata zárjátok diliházába vagy közösítsétek ki
2019. ápr. 14. 19:24
 19/24 anonim ***** válasza:
36%
14: Inkább magadat sajnáld, ha nem tudod, hogy mi a különbség aközött, hogy nem vagyok bunkó, és szólok a másiknak, hogy dolgom akadt, ne várjon, meg aközött, hogy valaki számon kér valakit. ;))
2019. ápr. 14. 19:26
 20/24 A kérdező kommentje:
Velem is csinált ilyet exem, hogy elfelejtett este elköszönni, mert elaludt, többször is volt ilyen. Vagy dolga volt és nem írt telón és gépen se... Nem emiatt szakítottunk.. Szép is lenne. Nyilván nem mindig csinálok ilyet, max 1-2x. Emiatt nem vagyok rossz ember. Ha valaki emiatt akar lehurrogni, csak nyugodtan, nem veszek ilyeneket magamra. Aki meg normálisan válaszolt, annak köszönöm szépen. :)
2019. ápr. 14. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!