Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ilyen ugye nem normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen ugye nem normális?

Figyelt kérdés

Megismertem pár napja egy srácot, Facebookon jelölt be. Elkezdtünk beszélgetni, eleinte jó fejnek tűnt, érdeklődőnek,kedvesnek. Ám elkezdett fura lenni. A gépem lefagyott beszélgetés közben, és (hozzátenném telefonon azért nem írtam neki,mert gondoltam nem olyan hosszú idő amíg rendbe jön a gép, és arra akartam inkább koncentrálni) nem reagáltam neki kb 30 percig,és ilyeneket írt, hogy:

- hát így nem lehet beszélgetni, hogy itt hagysz..

- Miért nem írsz? (3x)

- Jó ha ennyire untatlak, elmegyek, ha érdekellek,majd írsz,szia.

Nem is az én hibámból fagyott le a gép,és csak fél óra volt. Plusz még bütyköltem rajta egy-két dolgot.

Utána írtam, hogy bocsi, de ez meg az volt. Aztán este dumáltunk,én bealudtam véletlenül beszélgetés közben, másnap reggel ugyanazokat leírta, mint amit az előbb írtam.. Itt már kezdett elegem lenni. Aztán egy nap után ilyenekt írt, hogy mennyi közös van bennünk, kezd belém szerelmes lenni (holott élőben még sosem látott), szerinte én vagyok a lelki társa. Nekem ez ismét fura volt, kezdtem félni tőle, így kevesebbet reagáltam. Aztán megint hülyeségeket írt, én meg megírtam neki,hogy sajnálom, de mégsem akarok beszélni. És letiltottam. Aztán csinált egy új facebookot, ahol leírta, hogy minden nő ezt csinálja vele, pedig ő jó ember, jót akar. Nem reaáltam rá, letiltottam, aztán csinált egy új facebookot, ahol könyörgött hogy írjak neki, könyörgött,hogy találkozzunk,mert magányos, depressziós.... Onnan is tiltottam.

Én voltam a szemét? Szerintem nem... L

2019. ápr. 14. 18:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus niceguy. Mármint nem valóban jófiú, hanem egy manipulatív, hisztis kis hülye, aki önmagát a világ legjobb fiújának tartja. Azt hiszi, hogy némi önmagából kierőltetett kedvességért cserébe neki JÁR a szex meg a párkapcsolat. Aztán ha nem kapja meg, előjön az igazi énje.

Itt lenne a helye, a többi niceguy között:

[link]

2019. ápr. 14. 18:30
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez elmebeteg, nehogy találkozz vele! Tiltsd le facebookról a saját érdekedben.
2019. ápr. 14. 18:31
 3/24 A kérdező kommentje:
Már a 3. facebookját tiltottam le :D
2019. ápr. 14. 18:32
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Na tessék, ez tényleg elmebeteg. :)

3 facebookja is van... Egyébként hány évesek vagytok?

2019. ápr. 14. 18:35
 5/24 A kérdező kommentje:
Én 23, a pasi 24
2019. ápr. 14. 18:36
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Erőszakos jellemre vall.Kuka.
2019. ápr. 14. 18:37
 7/24 anonim ***** válasza:
16%
A pasi nem normális, de te meg igazi bunkó miss pycsa vagy. Normális ember nem szivatja a másikat, hanem ír neki telóról, hogy a másik ne várja a gép előtt, mint egy xardarab, mert lefagyott a gépe. Vagy ha kezdesz álmos lenni, elköszönsz tőle normálisan, nem pedig lefekszel, aztán bealszol. Szóval ahelyett, hogy másokat szidsz, inkább a saját portádon sepregess, van mit...
2019. ápr. 14. 18:38
 8/24 A kérdező kommentje:
#7 ó mert mintha te olyan tökéletes lennél, hogy még sosem követtél el hibákat. Na ne mond már nekem.
2019. ápr. 14. 18:38
 9/24 anonim ***** válasza:
15%

Egy szóval sem mondtam, hogy tökéletes vagyok.

Az értelmes ember elgondolkozik, ha kritikát kap, aztán próbál változni, a faxkalap meg támadni kezd, mert másra nem képes...

2019. ápr. 14. 18:41
 10/24 anonim ***** válasza:
81%

Uh, megyek sepregetni nagyon szorgosan mert én soha nem köszönök el (egyszerűbb folytatni a beszèlgetést) és nem is szàmolom be mindenről a màsiknak...😪

Amúgy kérdező. Szerintem jobban jàrsz. A sràc ezek szerint iszonyat sértődèkeny ès a problémàival akar felszedni..

2019. ápr. 14. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!