Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randira mit javasolnátok?
Hello!
A második randival kapcsolatban lenne pár kérdésem hozzátok, remélem normális válaszokat kapok.
Szóval igazából randizás terén nagyon tapasztalatlan vagyok, hiszen nem nagyképűségből, de eddig az előző kapcsolataimban a lányok "hódítottak" meg.
Az első randi nagyon jól sikerült, minden szuper volt és a végén csókkal köszöntünk el.
A kérdésem az lenne, hogy a második randin ti hogyan köszönnétek? Arcra két puszi, szájra puszi vagy csók?
A második kérdésem az, hogy nagyon szeretnék kedveskedni neki és meg is tudtam mi a kedvenc virága.
Ezek alapján tulipánnal lepném meg. A kérdés már csak az, hogy 1 szál tulipánnal vagy egy 3 tulipánból álló "kis csokorral".
Köszönöm szépen a válaszokat!
1. Köszönésnél csók.
2. A randi közben vegyél neki egy csokor tulipánt. Azért közben, mert így nem egész nap fogja cipelni és szegény virág nem egész nap lesz víz nélkül.
Üdvözlés után mindkét oldalra egy-egy puszi. Séta közben megfogni a kezét. Röviddel búcsúzás előtt, de ne közvetlenül előtte, virág. Itt már lehet szájra puszi is.
F.
Köszi a válaszokat!
#2 és #3 válasz kicsit ütközik. Olvastam ilyet, hogy a második randit úgy lehet kezdeni, ahogy az utolsó végződött.
Még valaki? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!