Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A második randi végén már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A második randi végén már megcsókolhatom a nőt?

Figyelt kérdés

Mindig azt hittem, túl korai, de olvastam másnál, hogy béna az, aki egy hónapot vár erre is, ő már a második randi után szájra csókkal köszönt el a nőtől.

Mi az ideális, ill. nektek mikor volt?

Nyilván attól is függ, hogy azon az 1-2. randin milyen mélységű a beszélgetésetek, de amikor ezt űztem, nem volt gond, kapásból az első randin valami 6-8 órát beszélgetünk a kocsmában, mégis csók csak 4 hónappal később volt.

2019. márc. 31. 11:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megcsókoltam, és soha többet nem írt 🤷🏻‍♂️
2019. márc. 31. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nőtől függ, nem tőlünk
2019. márc. 31. 11:23
 3/10 Diavolino44 ***** válasza:
28%

Ez csak és kizárólag tőled függ. Nem a nőtől.

Csináld azt ahogy te akarod. Én mindig az első randin csókolok. Sokszor nem is a végén.

Van olyan no akinek nem jött be? Persze! De pontosan tudom, hogy vele úgyse illetunk volna össze. Nekem teljesen teremszetes, az hogy testiségéhez jelen van egy férfi és egy no között.

Ha neki várni kell egy hónapot az első csokig? Mennyire lesz szenvedélyes az ágyban?

2019. márc. 31. 11:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt látni a másik félen, hogy készen áll-e erre vagy nem. Te meg tudod, hogy te milyen tempóban akarsz haladni. Ha nincs összhang kettőtök között, akkor ne húzzátok egymás idejét. Én lassabb tempóban szeretek haladni, de nem szeretek hosszú időt elvesztegetni olyannal, akinél nem érzek semmit. De az, hogy érzem a lehetőségét annak, hogy kapcsolat legyen, nem azt jelenti, hogy a testiséget is akarom az elején. Ettől még volt, akit meg tudtam lepni később intimebb körülmények között, szóval aki ebből messzemenő következtetéseket von le, hogy aki az elején lassabban akar haladni, az milyen lehet az ágyban, hát az lehet, hogy nagyon csúnyán mellétrafál. Csak aztán ne jöjjetek ide sírni az ilyen magukat gyorsan odaadó nők miatt, hogy megcsalt, lelépett mással, és minden nő hűtlen... :-D
2019. márc. 31. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Utálom az első pár randis csókot.

Csak nyálcserének tartom, és utána másnap szoktam is írni a pasinak, hogy ennyi volt a történet.

Mondjuk ha 4.-5. randi is lesz, mert igent mondok rá, akkor mehet a csók.

Szerintem gáz, ha egy pasi túl nyomulós, levágós, hogy elsősorban dugni akar.

2019. márc. 31. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem a nőtől függ... és ilyen férfiakkal van tele az ország.
2019. márc. 31. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#3: A tipikus dolog. Smároljon, dugjon az első randin, de csak 1-2 kapcsolati előzménye legyen, azok is hosszabb távúak.

AMúgy ha figyelsz a másikra, akkor érzed, hogy mikor van ott az ideje.

2019. márc. 31. 12:58
 8/10 Rockarc ***** válasza:
100%

Mivel ez egy normalis kerdesed en is leirom mit gondolok errol.

Sok dologtol fugg. Ha ismerjuk mar egymast valahonnan, munkahely, iskola, barati kor, barmi egyeb, akkor mar az elso randin is megcsokolhatod, hiszen a kezdeti a dolgokat joreszt abszolvaltatok a multban. Ha egy tok ismeretlen nonek nekiesel, akkor konnyen lehet, hogy tobbet nem latod. Vannak mumajerek, akik ilyenkor legyintenek, hogy nem kar erte, majd a kovetkezo. (Valojaban ok is pislognak, mint hal a szatyorban, mert lathatoan nem ertik a reakciot.) Akinek egy kicsit is komolyabbak a szandekai azoknak nem ajanlott addig, amig a no egyertelmuen nem jelez, vagy te nem erzed azt a melyseget a kezdodo kapcsolatnak, ahol mar batran a tettek mezejere lephetsz.

Jellemzoen ez nem az elso randikon lesz, hiszen akkor meg az idojaras, meg a gyerekkoromban kiskutyat szerettem volna a husveti nyul helyett magassagu vicces temakorok, nem tudnak komoly vonzalmat kialakitani a masikban. Persze vannak olyan esetek, amikor borulhat a papirforma, es ha jol tudsz csokolni, akkor meg egyenes utad van, de altalaben nem ez a jellemzo. Teves az az urban legend, hogy attol leszel ferfias, ha mar az elso randin lebirkozod a csajt. Amelyik csajnak ez bejon, az olyan is.

43F

2019. márc. 31. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Igen, ahogy írtad te is a randi hosszúságától, intenzitásától függ. Volt olyan, hogy első randin volt csók úgy, hogy hosszú volt (majdnem az egész estét együtt töltöttük), de volt olyan is, hogy a második randin, úgy hogy mindkettő rövid volt. Esetleg keress rá jeleket, hogy ő vevő lenne-e rá, de ha úgy látod, hogy jó minden és bejössz neki, szerintem simán lehet róla szó. Ha jó a csók igazából szerintem mindegy mikor történik.
2019. márc. 31. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:

#3, Diavolino:

"Én mindig az első randin csókolok. Sokszor nem is a végén."

Akkor is, ha a testbeszédből és arckifejezésből látszik, hogy a másik fél ezt (ott és akkor még) egyértelműen NEM akarja?

És egyébként nem volt még olyan, hogy amikor nekiestél volna, az illető nő elhajolt?

2019. márc. 31. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!