Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasolnatok masodik randira?
Elso randin beultunk egy helyre teazni, de a srac elegge gatlasos egyelore, igy melyviz volt szemtol szemben a kenyszru beszelgetes. Mit javasolnatok, ami kicsit aktivabb, kozos progam lehet? :) nekem igy hirtelen nem jut eszembe semmi...
24N, 27F
ki a természetbe, túrázni
vagy egy parkban sétálni
gátlásos? akkor a gátlásait kéne oldani, nem a programokra kéne helyezni a hangsúlyt!
egyébként az már régen rossz, ha egy randin kényszerű a beszélgetés, ami egymás megismerésére szolgálna
Tudtam, hogy jon majd az oltogatas.
Szerintem egy jo program elorebb visz es jobban oldja a gatlasokat (a kozos elmeny), mintha leultetnem es sablonos kerdeseket passzolgatnank.
te minden tanácsot oltogatásnak veszel, ami nem a te szájízednek megfelelő? nyugodj már le kislány!
tudtommal azért randiztok, hogy megismerjétek a másikat, hogy összeilletek-e, és nem azért, hogy elmenjetek ide vagy oda, az másodlagos, azt a haverjaiddal és a barátnőiddel is megtudod tenni
Koszi a valaszokat!
Allatkert nagyon jo otlet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!