Randira ti mit javasolnátok?
Nos az a helyzet, hogy ez kb életem 3. randija és évekkel ezelőtt voltam utoljára, akkor még mondhatni gyerek fejjel. Azon kívül hogy baromira izgulok, felvetődött bennem egy bizonyos kérdés, a nők egyik legnagyobb problémája: mit vegyek fel? :D
Esti találkáról van szó, városnézés biztosan benne van, azon kívül nem tudom még mit tervez. Szerintem behúzódunk valahova melegedni, szóval nincs olyan hogy a kabát alatt úgysem látszik.:)
Magasabb nálam a srác, így magassarkú belefér, nem vetem meg a szoknyákat sem (főleg a mintásakat).
Igazából bármilyen javaslatot elfogadok, mert több stílust is képviselek és épp ezért nem tudom hogy öltözzek fel, melyik oldalamat mutassam meg neki. :)
Előre is köszi^^
És kellemes ünnepeket mindenkinek
Azt elfelejtettem hogy nem 12 cm-es magassarkúra gondoltam, hanem egy 5 cm-esre ami számomra kényelmesebb mint egy lapostalpú :) Arra a napra pont nem írnak hideget, dupla vastag harisnyával egyáltalán nem fáznék, azért is jegyeztem meg hogy szoknya is belefér. Ha hidegebbet írnának természetesen én sem kockáztatnék meg egy megfázást.
De köszönöm a választ:)
Felvehetsz szoknyát is, kisebb sarkút is, a lényeg hogy jól érezd magad. A ruhadarabok együtt paszoljanak, pl egy szoknyához egy visszafogotabb elegáns felső ami nem mélydekoltázsos.
A lényeg h te jól érezd benne magad, meg ne kelljen sokat igazgatni a ruhát, az ellenszeves lehet sztem.
Illetve valami olyat válassz, amit amúgy is szivesen hordasz. Én randira mindig a kedvenc darabjaim közül szoktam választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!