Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is csökken az érdeklődésetek, ha túl sok idő telik el az első és a második randi között?
Én lány vagyok, főként más lányok véleménye érdekel, de jöhetnek válaszok férfiaktól is. :)
Velem az a helyzet, hogy minél később hív el a következő randira (vagy minél később sikerül összehozni bármilyen okból kifolyólag), annál jobban csökken a lelkesedésem és az érdeklődésem. Mind a srác, mind az ismerkedés iránt. :( Ez normális?
Férfiként is. Már az első randi előtt is. Amikor nem megy az ismerkedés gördülékenyen, akkor elengedem a dolgot.
Amelyik nőre várni kell heteket, hogy randizni tudjunk, azzal fölösleges folytatni. A későbbiekben se lenne jobb a helyzet.
A netes ismerkedés b_romság. Nem lehet megismerni a másikat. Egy év netes napi négy óra chatelés talán felér egy óra személyes találkozóval.
Chatelni akkor szeretek, ha már ismerem a másikat, egyébként nem.
Igen. (Férfi vagyok.)
Ha emberileg méltánylandó ok miatt csúszik, akkor tartanám magam, de ha minden kutya-macska-barinő előbbre való, mint hogy velem találkozzon, akkor gyakorlatilag el lenne döntve a kapcsolat sorsa.
Voltam ilyen lánnyal (azaz pont ezért szinte véget is ért, amint elkezdődött). Állítom, hogy az ilyen ember nem akar társat, csak a tudat kell neki, hogy ha akarna, akkor találna.
Normális esetben egy héten belül legyen második randi! Ha más városban laktok, akkor következő hétvégén!
Ha tudom, hogy akkor tutira talizunk, és akar, akkor nem.
De most van valami, nem randi, csak ismerős...ha el is kezd érdekelni, mire legközelebb látom, már tuti kiábrándulok a két hét alatt vagy 3....Aztán talán akkor is csak látom, nem biztos,h ogy órákig beszélünk...
Igen, az. Ne hidd, hogy ezzel egyedül vagy.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!