Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác második randi gyanánt magához hív filmet nézni, akkor az rosszat jelent, ugye?
Figyelt kérdés
Az első randink nagyon jól alakult. Most viszont magához hívott filmet nézni. Ez felhívás lenne szexre?2019. ápr. 1. 17:08
1/15 anonim válasza:
Az elso randin megagyazott, most pedig bele is bujhatsz. Ne legyenek ketsegeid
2/15 anonim válasza:
Mikor elhívott mit mondtál rá?
Nyilván szexelni akar, ez nem is kérdés.
Mennyi idősek vagytok?
3/15 anonim válasza:
Ha rossz a szex, akkor rossz dolog. De amúgy megsúgom bszni jó, a kutya is szeret ;)
32/f
4/15 anonim válasza:
Mi bajod a filmnézéssel? Tök izgi! Óvszer legyen nálad! :-)
5/15 anonim válasza:
Ha a szex a rossz, akkor igen. Mondjuk attól még nem biztos, hogy nem tetszik neked a személyisége őszintén, meg nem is muszáj belemenned, hogy hozzá menjetek. Ha mondjuk nem hajlandó máshova szervezni, akkor valószínűleg felejtős.
6/15 anonim válasza:
Akik gyorsan egymásra találnak(ugyanazzal a céllal) azoknak jó, ha valami bibi van akkor persze, rossz.
7/15 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, hogy ez új? Az. Nem akar több időt ölni a randizgatásba, a lényeget akarja, aztán valószínűleg mehetsz is. (Ha meg nem fekszel, akkor is...)
8/15 A kérdező kommentje:
Nem a szex-szel van bajom, hanem azzal, hogy én komoly kapcsolatot szeretnék, de mostanában mindenki csak kihasználni próbált. :(
2019. ápr. 1. 17:26
9/15 anonim válasza:
Dehogy, meg akar ismerni, érdekli a lelked meg az érzéseid...... férfi, persze, hogy dugni akar.
10/15 anonim válasza:
Én ugyan nővel randiztam, de második alkalommal nála voltunk...én azt hittem, hogy majd nyomul meg minden, aztán tényleg csak filmet néztünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!