Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, gáz ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, gáz ha egy pasi tenisz edzésre jár szabadidejében?

Figyelt kérdés
Ha ez kiderülne, mit reagálnátok? Mert én megszívtam ezzel amikor ez szóba került, és nem értem mi ezzel a probléma.
2019. ápr. 7. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egészen magabiztosan állíthatom látatlanban is, hogy nem a tenisz volt az oka annak, hogy nem jutottatok 1-ről a 2-re.

Vagy a sport zavarta, mert ő nem sportos alkat és tudja, hogy nem illene össze olyannal, aki sportol.

Vagy pedig teljesen más.

Biztos, hogy nem a tenisz :) (Kivéve persze, ha egyik korábbi exe teniszezett és mondjuk minden héten megcsalta.)

2019. ápr. 7. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
:D 100%, hogy nem a tenisz a probléma, hanem teljesen más, csak kellett valamire fogni.
2019. ápr. 7. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem a tenisz volt a baj.

Teljesen jó sport.

2019. ápr. 7. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem a tenisz maga volt a probléma.

Olyant viszont már láttam, hogy egy tenisz buzeráns úgy beszélt a teniszhez nem értő emberekről, mint műveletlen, primitív prolikról. Na, az ilyen stílus simán lehet válóok.

2019. ápr. 7. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet büdös volt a szád és mikor a teniszről beszéltél, akkor érezte meg a csaj.

Amúgy áruld el, mi "gáz" lehet a tenisszel?

2019. ápr. 7. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy idióta vagy ha azt hiszed, hogy a tenisszel volt a probléma.
2019. ápr. 7. 14:54
 7/8 Hamvas rétihéja ***** válasza:

Csak akkor nem gáz, ha Federer vagy.

Viccet félretéve, szerintem az a baj, hogy mivel ilyen kérdés felmerült benned, nem vagy teljesen épeszű vagy magabiztos.

2019. ápr. 7. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:

A tenisszel nincs baj.

Azzal van baj, ha

1. kizárólag a tenisz mentén határozod meg magad, semmi más érdekes nincs benned. Minden kérdésre egy teniszes sztorid van, és minden lehetséges szituációban bedobod hogy teniszezel, akkor is ha más a téma.

2. _minden_ szabadidődben teniszezel, és emiatt úgy érezhette, hogy nem férne bele az életedbe egy párkapcsolat.

3. felsőbbrendűnek érzed magad amiért teniszezel vagy sportolsz, és ezt érezteted is a körülötted levőkkel

Ha ezekben nem ismersz magadra, akkor nem a tenisz volt a probléma.

2019. ápr. 8. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!