Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az nagy baj, ha egy pasi egyszerű?
Az,hogy egyszerű, és a kis dolgoknak is tud örülni kevés információ a véleményhez.
Nekem szimpatikusak az egyszerű emberek akkor, ha értelmesek, logikusan gondolkodnak, nem akarnak többnek látszani mint amik.
Az egyszerű alatt viszont értheted azt is, ha bugyuta, alacsony IQ-s, nem boldogul az életben. Na, ez már baj.
5
Igen de az a baj, hogy a felsőbb szint gyakran abban nyilvánul meg, hogy materiális, felületes vágyai vannak egy pasinak, mint autó, pénz, nagy ház, nyaralás minden hónapba, partizás, ismertség, népszerűség, minél több like facebookon, instagrammon, minél több barát ugyanezeken, stb.
Ha igazán érdekes a téma, és nem feltétlen anyagiakra, vagy szociális normákra, ego által diktált gyűjtögetésre alapszik, hanem magára a téma érdekességére épül, akkor nyilván én is kíváncsi vagyok.
A felsőbb szintet nem anyagiakra ërtettem.
Hanem dolgokat többféle képpen lâtni, megélni, nem pedig csak egyszerűen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!