Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok az nagy baj, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az nagy baj, ha egy pasi egyszerű?

Figyelt kérdés
És a kis dolgoknak is tud örülni?
2019. ápr. 6. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
nem
2019. ápr. 6. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
A kis dolgoknak én is tudok örülni. Ha csak erről van szó, akkor nincs vele baj.
2019. ápr. 6. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj! Sőt,inkább értékelendő!
2019. ápr. 6. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az,hogy egyszerű, és a kis dolgoknak is tud örülni kevés információ a véleményhez.

Nekem szimpatikusak az egyszerű emberek akkor, ha értelmesek, logikusan gondolkodnak, nem akarnak többnek látszani mint amik.

Az egyszerű alatt viszont értheted azt is, ha bugyuta, alacsony IQ-s, nem boldogul az életben. Na, ez már baj.

2019. ápr. 6. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Bajnak nem baj, bár engem nem vonzanak az egyszerű emberek, számomra túl kevesek, nem képesek felsőbb szinteken gondolkodni. De nem vagyunk egyformák, sokaknak bejön.
2019. ápr. 6. 18:34
 6/8 A kérdező kommentje:

5

Igen de az a baj, hogy a felsőbb szint gyakran abban nyilvánul meg, hogy materiális, felületes vágyai vannak egy pasinak, mint autó, pénz, nagy ház, nyaralás minden hónapba, partizás, ismertség, népszerűség, minél több like facebookon, instagrammon, minél több barát ugyanezeken, stb.

Ha igazán érdekes a téma, és nem feltétlen anyagiakra, vagy szociális normákra, ego által diktált gyűjtögetésre alapszik, hanem magára a téma érdekességére épül, akkor nyilván én is kíváncsi vagyok.

2019. ápr. 6. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam nem ez az egyszerűség szinonímája.....
2019. ápr. 6. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:

A felsőbb szintet nem anyagiakra ërtettem.

Hanem dolgokat többféle képpen lâtni, megélni, nem pedig csak egyszerűen...

2019. ápr. 6. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!