Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is ültettek már fel?

Én még nem csináltam ilyet, nem tudom. Lehet tényleg berezelt. Sok ilyet olvasni a másik oldalról is, amikor a lányok csinálják ezt. Olyan viszont volt, hogy megbeszéltem vele a találkát, aztán nem jött el, én meg ott álltam, mint egy...
Az élet szép! :D
27F

Ugyan ez, megvan a másik oldalról is. Lelkesedés, majd mit ha az egészet egy ollóval elnyisszantanák és nincs tovább.
Nem szép, de pont ilyenekért, több nővel is beszélgettem egyszerre. Egy, csak komolyan gondolja.

Velem még sose történt ilyen szerencsére. De nem is járok társkeresőkre, igyekszem máshol ismerkedni. Nagyon rossz lehet ezt megélni, nem irigyellek.
Nem lehet, hogy te érted félre, és ők csak olyan udvariassági szöveget nyomnak, amikor azt mondják, hogy "összefuthatnánk valamikor egy kávéra"? Sok esetben a flört mögött sincs komoly vonzalom, csak olyan udvariasságból elkövetett kedveskedés az egész - ezt már én is tapasztaltam, de én ezt sose veszem komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!