Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket is ültettek már fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Juli_26 kérdése:

Titeket is ültettek már fel?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már, hogy megbeszéltem egy pasival, hogy randizunk és nem jött el vagy "elfelejtette lemondani". Csak az utolsó esetet nem értem. Ez a pasi előtte keresett, minden reggel írt, felhívott telefonon, hogy találkozzunk. Aztán a találkozónk napján nem jött "Jó reggelt" üzi és amikor rákérdeztem, hogy neki mikor jó, lerázott azzal, hogy tárgyalásra vár és majd ír. Azóta is ír persze... Nem vagyok hülye, nyilván nem érdeklem eléggé, esetleg van valakije. Csak azt nem értem, hogy miért csinálnak a pasik ilyeneket? 26/L

2019. ápr. 4. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
berezelt
2019. ápr. 4. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen kis unatkozós majmok, akik addig elbeszélgetnek, elflörtölgetnek veled, míg nincs tétje. 90% családos v. nem független pasi ( stleg csaj) , 10% hü lyegyerek.
2019. ápr. 4. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem csináltam ilyet, nem tudom. Lehet tényleg berezelt. Sok ilyet olvasni a másik oldalról is, amikor a lányok csinálják ezt. Olyan viszont volt, hogy megbeszéltem vele a találkát, aztán nem jött el, én meg ott álltam, mint egy...

Az élet szép! :D

27F

2019. ápr. 4. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan ez, megvan a másik oldalról is. Lelkesedés, majd mit ha az egészet egy ollóval elnyisszantanák és nincs tovább.

Nem szép, de pont ilyenekért, több nővel is beszélgettem egyszerre. Egy, csak komolyan gondolja.

2019. ápr. 4. 08:49
 5/7 D. Brasco ***** válasza:
100%
Mert amíg tét nélkül személytelenül ment a dolog addig ráért erre.....meg gondolom egotuningnak jo voltal neki,de aztan ennyi!Komolyabban abszolut bem erdekled
2019. ápr. 4. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Velem még sose történt ilyen szerencsére. De nem is járok társkeresőkre, igyekszem máshol ismerkedni. Nagyon rossz lehet ezt megélni, nem irigyellek.

Nem lehet, hogy te érted félre, és ők csak olyan udvariassági szöveget nyomnak, amikor azt mondják, hogy "összefuthatnánk valamikor egy kávéra"? Sok esetben a flört mögött sincs komoly vonzalom, csak olyan udvariasságból elkövetett kedveskedés az egész - ezt már én is tapasztaltam, de én ezt sose veszem komolyan.

2019. ápr. 4. 09:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Félreérted, 4-ből 1 volt társkeresős, de előtte már randiztunk. Az összes többi sráccal már találkoztam élőben és akkor mindegyik oda volt meg vissza. Aztán egyszer csak így felszívódtak. Talán nem volt merszük megmondani, hogy nem akarnak már semmit. Nem szép dolog.
2019. ápr. 4. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!