Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ültettek már fel randi előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ültettek már fel randi előtt?

Figyelt kérdés

Például: „Nem jött el, pedig több napja lett volna lemondani.”

Meséljetek!! :D

22/F

2012. máj. 4. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen még nem volt, csak olyan eset, hogy megbeszéltük találkozunk, azután előtte pár órával írt sms-t hogy elfelejtette de dolga van aznap. Ez még nem is lett volna gond, én általában megértő vagyok, de azt azért nem gondoltam volna, hogy ez lesz az utolsó üzenet tőle. Szò nélkül lelépett. Remélem soha többé nem találkozok vele.

23/L

2012. máj. 4. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyen még nem volt.

Olyan volt hogy nem akart eljönni, egy olyan volt amikor előtte 1 nappal lemondta, illetve most egy olyan szitu van hogy halogatja, tehát nem ér rá, nem engedik el és a szokásos duma.

2012. máj. 4. 16:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Velem volt olyan, hogy a csajnak egy hete lett volna lemondani, erre a találka után pár perccel hívott fel. De ma már örülök, hogy így történt. :D

A másik meg, el ne higgyétek Barney Stinson-nak, hogyha nem cseréltek számot, akkor mindenképp eljön a csaj, mert nem tudja lemondani. :D

2012. máj. 4. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogyne, sajnos sok ilyen hülye szánalmas pics@ szaladgál szabadlábon, és így nagy a valószínűsége hogy belebotlik az ember.

Én csak 15 percet voltam hajlandó várni a csajra, közben 2x hívtam, 1x akkor mikor odaértem, 1x meg a 15 perc leteltekor. Nem jött.. Azóta se láttam és hallottam felőle.

2012. máj. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!