Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin "engeded" a csókot? Mit csináljak, ha a srác "úgy" közeledik?
Figyelt kérdés
mert nem akarok könnyűvérűnek tűnni, de elutasítónak sem:S mit kell ilyenkor csinálni? vagy majd úgy is érzem?2012. máj. 3. 15:14
2/8 anonim válasza:
attól nem leszel könnyűvérű.. néhány csaj tovább is elmegy az első randin,de ha úgy érzed,hogy nem akarod,akkor nyugodtan utasítsd vissza,ha kellesz neki úgysem adja fel!
4/8 anonim válasza:
en nem engedném meg, még a masodik randin sem, eloszor ismerjem meg az illetot, és ha közeledne, amikor nem kéne még, akkor finoman megmondom, hogy szerintem még korai...ha tetszik, jó, ha nem, annyival marad. Engem ne nézzen könnyűvérűnek! Mindent az idejében! Én igy gondolkodom :)
5/8 Diavolino44 válasza:
Igen en is igy gondolom, ha visszautasitod de tovabbra is erdeklodik akkor nagyobb ra az esely h nem csak megfektetni akar.
Amikor kozeledik simogasd meg az arcat hogy a kezed erintse az ajkait, csak noisen. Mond hogy meg nem szeretend ennyi.
7/8 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mennyire szimpatikus a srác. Ha nem az, akkor persze nem engedem, ha az nagyon is, akkor engedem. Nem gondolom, hogy egy csókból derülne ki, hogy ki mennyire könnyűvérű.
Ha elakarod utasítani, mert korainak tartod, vagy nem ő a nagy ő, akkor nyugodtan utasítsd el. Ha meg akarod tenni, akkor pedig tedd meg! :)
8/8 anonim válasza:
Szerintem az első randi végén egy csók (és semmi több) az nagyon rendben van. Sőt, visszajelzés, hogy szeretnénk másodikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!