Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit csináltok ha randin a srác nem közeledik hozzátok?
1. randitok és beszélget veletek, de nem célozgat semmit meg nem ér hozzátok, nem akar megcsókolni de jól elbeszélgettek és jól érzitek magatokat vele.
Ilyenkor mit gondoltok és mit tesztek?
Fiú vagyok:D
Általában nem szoktam közeledni és eddig csak 1. randiig jutottam el.
19:49
De miért nem mondod meg neki, hogy zavar ez téged?Ő nem tudja, és akkor mondasz neki egy kamu indokot vagy szó nélkül megszakítasz vele minden kapcsolatot?Ez nem túl korrekt dolog!
velünk is ez volt első randin, és én örültem neki, hogy nem nyomul, tiszteletben tart
aztán másodikon már felajánlotta a kezét, és sétáltunk kézenfogva, és így tovább
nem kötelező azonnal fejest ugrani, lehet szép lassan kialakítani a bensőségesebb kapcsolatot
20:27
de te sem közeledtél ő is ezt hitte gondolom akkor mit vársz, persze közeledjen hogy aztán jó lelutasíthasd hogy miylen sz*r pasi? aztán meg örülsz magadban a barátnőkkel és számoljátok ki hány pasit utasított el és milyen vicces, mekkora hatalmatok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!