Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit csináltok ha randin a srác nem közeledik hozzátok?
1. randitok és beszélget veletek, de nem célozgat semmit meg nem ér hozzátok, nem akar megcsókolni de jól elbeszélgettek és jól érzitek magatokat vele.
Ilyenkor mit gondoltok és mit tesztek?
Elég gáz, ha ezt gondolod, hogy ilyen minden lány..
Különben is miért a lány udvaroljon? Bassssszuuuus!
Nem azt mondtam, hogy minden lány ilyen, de tény hogy féltek közeledni, ami nem = az udvarlással.
Pl. célozgass, hogy bejön neked, vagy egy kis bók, ne csak a pasi bókoljon ha már több órát készülök a randira és teszek azért hogy vonzónak találjatok és nektek jó legyen lesztek szívesek elismerni ezt az igyekezetem!
Be kell látnod ez így korrekt, szóval célzások mehetnek meg pl nem nagy ügy szerintem megfogni a kezét sem, nem halt még bele senki.
Első randin még nem kell közeledni, max puszi búcsúzáskor.
Utána megbeszélitek, hogy érdemes-e továbbiakban találkozni!
Aztán később a férfi kezdeményezhet (ha meg van a vonzalom) átölelni a lányt, vagy megérinteni a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!