Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy lehet a pasi tudtára adni, hogy tetszik?
Így van, hívd el egy egyszerű programra, de ne úgy, hogy: nincs kedvel beülni egy kávéra?
Inkább így: van kedved elmenni megnézni a városban a húsvéti tojásfestést? Mindegy, hogy hová, de vmi egyszerű programra, ahol van téma, nemcsak Ti lennétek a téma, aztán persze Ti is.
Gondolkodj a férfi - srác, és nem pasi - agyával, ők is rögtön elhívnak ide-oda, mert tetszik nekik a nő, a lány. Ki tudja, hogy ő mit gondol Veled kapcsolatban, de inkább tudd meg, minthogy tévedj és teljen az idő, álmodozz, miközben ő meg egészen máshol jár. De persze az is lehet, hogy majd vki "lecsap" a kezéről Téged.
Sok szerencsét kívánok!
Bárhogy.
Ha a férfi rád mosolyog, akkor tetszel neki?
Az “adtam a jeleket” dologból 99%-ban semmit nem veszünk észre mi férfiak.
És nek csak azért, mert bénák vagyunk, hanem mert a nők az esetek 99%-ban marhára paráznak a csalódástól, és lebukástól (“mi van, ha mégsem tetszem neki, és elmondja mindenkinek”) ezért a jelek adását általában úgy becsomagolják, hogy senki nem jönne rá. Nagyon vicces dolgokat szoktam lány barátoktól hallani, hogy szerintük milyen jelet adtak.
Amúgy mi férfiak is sokszor érzékenyek vagyunk a jelekre, csak a gyakori mellényúlás miatt egy idő után elkezdünk nem foglalkozni velük
Jelek észlelése után randira hívás, majd a csaj reakciója
- mosolyog rám egyfolytában - jaj, ne haragudj, félreértetted, én csak kedves akartam lenni
- keresi a tarsasagom - bocs, én csak barátként tekintek rad, mert okos vagy, lehet beszélgetni veled mindentől
- többször megkérdezi, hogy tetszik e a ruhája, stílusa bármi - kiderül, hogy csak az egóját tuningolja a bókokkal
De mindent egybevéve a “jaj, csak kedves akartam lenni” a vezető infók. Nemrég mentem új munkahelyre, az egyik kollegina az első perctől olyan jeleket ad, mint soha senki, mosoly, ő jött oda hozzam elsőnek (nem kellett volna neki), azóta is keresi a tarsasagom, nem csak szakmai vonalon, minden viccemen elsőként nevet. A FB-ja alapján boldog kapcsolata van, mégis ontja a “jeleket”. Ha nem vagyok óvatos, most bele futok egy kínos részbe.
Ezek után tudod, ki figyel a “jelekre”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!